IRC-Galleria

Huamenta.Keskiviikko 09.12.2009 11:24

Ei taida oikein onnistua tänään.
On vasta paita päällä, hiukset märät, aamupala syömättä ja reppu pakkaamatta, ja lähtö olis neljän minuutin päästä..
Joo. En osaa.

Mä teen niin joka kerta. Jos meen kymmeneen ja äiti on menny vaikka kaheksaan, avaan koneen kun en tykkää kun talossa on niin hiljasta, mut sitten kuitenkin unohdun tekeen kaikkee muuta. Kuten vaikka esim nauraan kippurassa edelleen niille vanhoilla digimon dubbauksille, vaikka oon nähny ne sataan kertaan.

Huokaus. Taidan myöhästyä sitten vähän tunnilta tänään ^^;
Äikän ope sano että mun kielenkäyttö mun analyyseissä, ja muuten vaan, on riemastuttavaa. Joo se käytti just tota sanaa. Ahaa, vai riemastuttavaa. Mä voin niin hyvin kuvitella kuinka se istuu työhuoneessaan mun paperi kädessä ja käkättää kippurassa. Kuulemma "naurunasia" ei ole kauheen sopiva sana "läpän" tilalle..

Huomenna on mun kalenteriluukkupäivä eikä mun ficci ole valmis. Enkä oikein taida ehtiä tänäänkään. Mael on vallannu koneen D: Ärsyttävä jakso kun ei oo yhden yhtäkään hyppytuntia, en ehdi piirtään ollenkaan.
Ja sit kun lähden työssäoppimaan, en mee koululle mitä ööh kolmeen kuukauteen. Paitsi iltapäivällä lukioon.

Jatkan muuten ruotsin lukemista iltapuolella ja mua väsyttää jo valmiiks. Kun valitsin mielummin ruotsin kun yhteiskuntaopin, mutta nyt alko huolestuttaan jos ne pakottaa mut lukeen MYÖS yhteiskuntaoppia. Toivottavasti ei!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.