IRC-Galleria

Torstai.Torstai 10.12.2009 21:16

Mä näin niin outoo unta viime yönä. Se oli sekava ja hyppeli koko ajan, mutta eniten jäi mieleen kuinka Itachi oli jossain tv mainoksessa ja mainosti pockyja :'D Äiti, atte ja teemu lähti pois bussista ja jätti mut yksin.
Yks kaveri kerto kaikkia juttuja unien tulkitsemisesta. Se oli mielenkiintosta, mut samalla vähän pelottavaa. En oo ennen huomannu miten paljon pelkoja mulla onkaan ja ne heijastuu mun unista kaikki. Kaikki. Ghh.

Tänään olin koko päivän pajalla ja sain jopa jotain aikaiseksi, vaikka myöhästyin aamulla. Ääh, kauheesti mä nyt myöhästelen. Okei tänään se oli vahinko. Tavallaan. Menin vasta kolmen aikaan nukkumaan, mutta unohdin laittaa herätyksen. 7.10 äiti avaa mun oven ja kysyy "Etkö meekkään kasiin??" ääääh! Jos äiti ei olis tullu kysyyn, olisin nukkunu koko päivän! Ellei niina olis sattunu vaikka soittaan taas.

Mua nolottaa kun teen niin typeriä virheitä koko ajan. Tai en uskalla tehdä mitään kun pelkään että pilaan kaiken. Ugh. Kiertelin ja kaartelin ja vääntelin paidan helmaa ja aloin (ääliö) melkein itkeenkin pajalla kun en uskaltanu pyytää haanpäältä apua! Raivostuttavaa. Ärsyttää kun oon nykyään tällänen. Haluan rohkeutta! Kyllä voin hölistä kaiken maailman asioista siis joo, mutta en halua pelata pelejä enkä kysyä apua opettajalta. Ujostuttaa. Pelkään. Hajotan ja pilaan kaiken. Tai jos hävien pelissä, suutun. Sitten joku muu loukkaantuu kun suutun. Huokaus.

Onneks petteri on ollu tosi kiltti mulle ;_;

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.