IRC-Galleria

hei huhtikuu. Perjantai.Perjantai 02.04.2010 16:50

Tässä vasta nyt puin päälle. Ääh tällee vapaapäivinä on tosi vaikee vaan nousta ylös ja alkaa tekeen jotain. Avasin koneen kun halusin musiikkia, mutta tietenkin unohduin tekeen vaikka mitä. Kuten esim kattoon lakii sutaaria :D

Eilen oli omituista sanoa töissä heipat ja että älkää odottako mua takaisin. En tasan ole menossa sinne uudestaan ensi syksynä. Siis joo, olihan siellä ihan kivaa sillain, mutta mulla kyllä tulee lastulevyä ja puutappeja korvista. Ja sitä paitsi, mun pitää saada kokeilla vähän puuseppämäisempiä hommia, että tiedän millaista s eolisi. Kun tota mulla on tää ammatinvalinta ongelma edelleen. Tavallaan näillä näkymin en halua tehdä puusepän työtä sillai työkseni, vaan sitä on kivaa osata. Mutta kun mä en sillä tavalla oikein tiedä millaista se on, joten syksyllä kun on vielä 8 viikkoa työharjoittelua, niin toivoisin, että pääsisin kokeilemaan jotakin vähän lähempää.
Noloa kyllä, mutta sillon kun valittiin tämä kevään työpaikka, olin silloin loppusyksystä tosi huonossa jamassa eikä oikein mikään kiinnostanu. Se oli sitä vaikeeta aikaa silloin. Ugh sen muisteleminen on jo ihan tarpeeks inhottavaa. Tuli muutama muisto flash tossa äsken. Yäk. Olin aika kamala sillon.

Hmmm. Jotenkin mun mielestä on hassua tai lähinnä outoa katsoa tavallaan taaksepäin millainen on ollut. esim kuvista tai lukea vanhaa päiväkirjaa. Päiväkirjojen lukeminen on kyllä tosi karmeeta, koska mun koko ajatusmaailma on ollut aivan erilainen silloin hmm mitä sanoisin, vaikka nyt vuosi sitten.
Onkohan se sitten sitä aikuistumista? ..oh hell no!!

Niin siis köh.
Tiistaina takaisin kouluun sitten *erittäin autuaan tyytyväinen hymy*
Hauskaa mennä. Maanantaisin ja perjantaisin kahdeltatoista ^^ elii maanantaina voin jäädä kouluun kolmeks tunniks piirtopöydällä leikkimään ;D ja perjantaisin kitaraa. kaiketi, en tiedä.

Ai niin. ho ho ho, Otani oli eilen meillä~
Mä pääsin töistä kahdelta ja sain tietää bussimatkalla, että ei olekkaan lukioo niin tyytyväisenä jatkoin 20llä matkaa kotiin >:D
Äiti ei ollut kotona ja soitettuani sille, sain kuulla, että se on kaverillaan ja pyysi mua nätisti siivoamaan. Myös omaksi yllätyksekseni suostuin. Siivosin oman huoneeni. Imuroin jopa. En oo imuroinu mun huonetta ööh ainakaan kuuakuteen. Se ei ole mikään ylpeilynaihe mutta no heheh ^^; Sitten imuroin olkkarin keittiön ja eteisen. Vein melkein kaikki matot ulos ja kengät kans tuulettuun. Sillä välin kun olin tiskaamassa, ovikello soi ja Otani oli siellä! Luulin, että s eolisi tullut jonain muuna ajankohtanu, mutta mitä helkuttia, kello oli puol seittemän??
Oltiin kaksin vaan sen aikaa kun sain tiskattua loppuun ja sitten äiti tuli jo. Äitin olis pitäny mennä kuoroon, mutta ei se jaksanut niin ei saatu vallata kotia. Höh.
Oltiin molemmat tosi unisia, joten ei tehty melkein mitään. Laiskoteltiin vaan.
Ja sitten ups, kello oli yhdeksän. Pää oli ihan pyörällä, kröhöm, niin en meinannut päästä ylös sängystä. Huimas varmaan vartin vielä sen jälkeen. Oli vaikeeta ajaa.
Mutta takaisinpäin oli vielä vaikeenpaa ajaa. Menin tampereen liittymän ohi! Olin ehkä vähän liiankin ajatuksissani. Nooh, pääsinpä pienelle ajelulla |D

Hirveesti tekstiä taas, muttakun mulle tapahtuu niin paljon asioita..!
Ja mun unet on kummallisia... ei siitä sitten sen enempää.

Ai niin! Herätessäni, mulla oli yksi ikivanha sormus VASEMMASSA NIMETTÖMÄSSÄ. Täh? En muista laittaneeni sitä siihen. O-ou.. Vaarallista. Hyvin vaarallista O.O
KÖH.
Tänään ollaan perheellä, äiti isoveli ja minä, vaan kotona ja syödään herkkuja :D
Hmmmm mä kyllä kirjotan kolmea tarinaa yhtäaikaa. Ho ho hoo.

Hauskaa pääsiäistä.
Otani ei päässyt meille tänään möööh D:

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.