IRC-Galleria

Lauantai.Sunnuntai 11.04.2010 02:10

No jopas ollut rauhallinen päivä.
Nukuin tosi hyvin. Äiti herätti vasta yhdeltätoista, nukuin siis 13 tuntia~
Nostin sitten vasta silmälaput ja boom, oli turkasen kirkasta. Oli hyvin aurinkoinen päivä. Se oli ihanaa ja olin hyvän tuulinen heti aamusta.
En tehnyt juuri mitään, piirtelin ja autoin pepsiä sen vaatteiden kanssa. Se meni häihin ja lainasi mun mekkoa.
Äiti melkein ehdotti, että voisi kyyditä pepsin, mutta sitten tukahdetettu murahdus, "ai niin, ei meillä olekaan autoa käytössä." ja vilkaisi minuun päin.
Siis eikä.
Pelkäsin, että äiti ei olisi antanut Otanin tulla meille, mutta kyllä se antoi. Mua kyllä ärsyttää, että täytyy elää vieläkin sen säännöillä tuolla tavalla. Edelleen.
Ja tekisi muutenkin välillä mieli vaan asua yksin. Jos talossa on kaksi puhuvaa ihmistä, suutun tosi helposti. Eikä sitä suuttumusta voi päästä purkamaan mihinkään? Hyvin rasittavaa. Jo yksi puhuva ihminen riittäisi jooko TT__TT

Päivi soitti joskus kahden jälkeen ja ne tuli Liisan kanssa mua hakemaan. Täällä Ruutanassa olen sitten vaan hillunut. Kevät on. Liisan Jussin ja Eeron kanssa vähän ulkona. Tikkataulu. sittenn leffoja ja sämpylöitä. Oikein leppoisaa~

Huomenna on sunnuntai ja puhelut on ilmaisia! Eli kun olen ehkä jopa tunnin huomenna yksin kotona, istun koko ajan puhelimessa hohohoho. Pitää soittaa myös Teemulle.

Nyt vielä vähän aikaa sims3sta sitten nukkumaan. Uh oon nyt jo ihan unessa.
Miks isällä on aina punavalkonen paita kun oon täällä xD

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.