IRC-Galleria

Lauantai.Lauantai 17.04.2010 17:21

Heippis pitkästä aikaa!

En ole tehnyt oikein mitään. Ollut koneella, eli kirjoittanut juttuja ja kattellut leffoja ja kuunnellut musiikkia ja tehnyt muuta randomia. Sitten olen piirrellyt ihmeellisen paljon. Mitään en ole valmiiksi saanut, mutta aina piti vaan alottaa uus xD Kun ei huvita värittää jsut nyt. Oon tehny vaikka kuinka monet linet, mutta väritys jää myöhemmäksi.

Olen nyt lähi aikoina kaatuillut ja satuttanut itseäni aika paljon. Huomattavan paljon. Eilen astuin nilkkani päälle ja se sattui tosi paljon. Oli vaikea kävellä, mutta se meni sitten muutamassa tunnissa ohi. Kyllä vielä tunnen sen kipeän kohdan kun pyöräytän nilkkaa, mutta muuten se on ihan okei. Just toi sama oikea nilkka, mikä on se helpommin hajoava. Huokaus.
Nii ja naarmuja ja mustelmia ihan joka paikassa. Kämmenselässäkin! Polvet on pahimmat. En vaan käsitä mitä oikein teen kun rikkinäinen joka paikasta. Plaah.

Uuuh ai niin, en muista olenko kertonut, mutta saatiin tietää mitä autolle käy. No se meni lunastukseen. Eli saatiin vähän rahaa ja äiti menee ehkä huomenna ostaan uuden :D
Iiihan kiva. Luultavimmin Nissanin. Hyvästi Opel Meriva ;__;
Saa nähdä antaako äiti mun ajaa sitä..
Olin unohtanut kauheesti kaikkee roinaa sinne opeliin ja onneks äiti kävi hakemassa ne, myös Didon -08 levyn. Huh se oli ollut lahja isältä, en olisi halunnut hukata sitä. No tallessa on :3

Tiistaina Iressa oli meillä koko iltapäivän ja yömyöhään asti ja äiti nyt huutaa mua tuolta pikku hetki..
Niin siis joo äh. Että Iressa oli meillä ja oli hauskaa. Katteltiin leffaa ja syötiin herkkuja ja puhuttiin kaikkee :D

Keskiviikkona sitten päätettiin Iressan ja Otanin kanssa mennä vihdoin kattoon se Hot to train your dragon. Suomeksi. Mua vähäsen ärsytti ettei sitä ole englanniksi koska alkuperäinen on aina alkuperäinen, mutta se oli oikeastaan tosi ihana. Mutta ensin niin siis Otani pääsi kahdelta enkä osannut ollenkaan odottaa kun sain siltä viestin kesken tunnin, että se on meidän koulussa ja a-rakennus oli kuulemma valtava. Voi jumpe! Oli tosi vaikeaa keskittyä johki numeraaleihin enkun tunnilla kun tiesin, että se oli samassa rakennuksessa, itseasiassa ehkä parin kymmenen metrin päässä minusta!
Pääsin puol viisi ja riennettiin Otanin kanssa bussi pysäkille. Saakeli 13 oli ihan täynnä ja seuraava tuli vasta 16.45 ja leffa alkaa 17....
Juostiin vaan niin lujaa. En oo varmaan ikinä juossut niin lujaa ja niin pitkää matkaa kerralla. Pysyin jopa sen mukana vaikken ole kovin nopea..
Siinä salissa oli ehkä neljä ihmistä meidän lisäksi. Ei ollut 3D mutta se oli ihana! Se oli vaan niin sulonen *3* Toothles oli vaan niin.. niin ihana! Ja vaikka siinä oli paljon kliseitä ja sellasta että tiesi lähes tasan tarkkaa miten se päättyy, mutta se oli silti ihana! Oltiin Iressan kanssa täysillä mukana, mutta Otani pilas välillä ku nse nauroi jollekkin kliseelle. Gäääh vaikka se kohta kun Hiccup-
Ups! No en spoilaa niiltä jotka ei ole nähneet ;D

Mä kyllä tosin löysin sen eilen netistä ja olen katsonut sen nyt hmmm viisi kertaa XD Se on vaan niin ihana! Piirtokohtaus on paras. Ja Trust. Hmm ja sitten ne musiikit. Voi luoja miten hienoja ne oli! Lataan varmaan koko soundtracin netistä X3 Kuunnellut tuota Forbidden Frienshippiä koko eilisen illan ja tän aamun.





Hei mitä ihmettä? mihin aurinko meni? Täh, mitä sanoit äiti? Rä... räntää??
Ahaa. No just.

Tänään sit pitsakirkko :3
Uuugh mua pyydettiin näyttelemään. Karmeeta. Nooh hieno ilta kyllä tulee vaikka jännittääkin. Näen Otaninkin !
Äiti on jo lähes täysin leppynyt. Huh oli jo aikakin B(

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.