IRC-Galleria

yahoo! keskiviikkoKeskiviikko 28.04.2010 12:07

Olen herännyt!
Voisin välillä kertoakkin olevani elossa :D

Noooh, viikonloppuna oltiin Turussa LauraJonin luona ja ei tehty oikeen mitään. Oltiin Ikeassa ja shoppailemassa, niin kun aina niillä. Kato ku meillä on auto niin mennään sellaisiin paikkoihin mihin ne ei oikein pääse bussilla. En halunnut ajaa Turussa. En ostanut juuri mitään, vaan FMA24 (>3<) ja namia.
Tosin ajoin ihan koko matkan Turusta Tampereelle. Vähän se uus auto on jäykkä ja pelkään vielä, mutta nooh kyllä tästä tottuu.

Eilen veteraani juhlassa Pirkkahallissa. Oli kamalasti puheita ja muistelua, mutta olihan se mielenkiintoista. Kun mun äidin vanhemmat jotka ol isodassa on molemmat kuollu ja olin niin pieni sillon niin ei sillon vielä kiinostanut.
Pirkanpojatki oli siä laulamassa :D Eli sen jälkeen lähdin suoraa Ollin ja Joelin mukaan. No kun ei ollut lukioo ni kello ol ivasta tosi vähän, joten poikettiin Joelilla. Syötiin suklaamuroja. Sen äiti luuli mua kauheen nuoreks. No sehän nyt olikin uutta -__-
Eilen Ollilla ei tehty yhtään mitään, oltiin vaan laiskoja. Melkein nukahdinkin sen syliin xD

Ja tänään kymmeneen.
Kuuntelen tässä Home made kazoku a vaikka pitäis jo lähtee. Hiukset märät eikä edes sukkia jalassa. Bussikortista raha lopu joten pitää kävellä. Ei huvita mennä kouluuuun. Oikeesti ei yhtään. Tuntuu etten kuulu sinne ollenkaan.
Nooh, kai nyt on pakko kun on lyhyt päiväkin. Meen tänäänkin Ollille. No alunperin sen piti tulla eilen meille ja mun vasta tänään niille, mut nyt kävi näinpäin :D

Joh, meen tästä kuivaan hiuksia ja juoksen aurinkoiseen aamuun!

~Anata ga Soba ni Iru Shiawase~

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.