IRC-Galleria

ikuinen lauantai.Maanantai 21.06.2010 18:23

Kesäloma tuntuu aina siltä että viikonpäivällä ei ole mitään väliä.

Lauantaina kävin päiväkummussa, 16km orivedeltä jyväskylään päin, moikkaamassa ollia. Siellä oli vierailupäivä. Kaunis aurinkoinen ilma joten oltiin aika paljon ulkona. Hyvää piirakkaa :D
Oli hauskaa ajaa niin pitkä matka ihan yksin. Takasin tullessa se kyllä meni tosi nopeesti ja ärsytti, en olis halunnut kotiin. Tosin sillon oli just alkanut häät.

Äidin kans katteltiin sitä johki yheksään asti, mutta sitten lakoi ylpeysjaennakkoluulo niin vaihdettiin kattoon sitä. Mä muistin että siellä ihan lopussa tuli joku hääkohtaus tai jotain, mutta ei sitä sit ollutkaan ja mua ärsytti. Oli muuten mainoskatkot tosi tyhmästi, yks mainoskatko tuli sillai, että niiden loputtua alko samantien mainoskatko. Sillai wut?? Siinä ei ollut miään järkeä! Olin vihainen sitten loppuillan, eliii.. mites se olikaan. Hmm taisin valvoa johki viiteen. Se oli ihan hirveetä! En saanut millään unta! Luin yhden kirjan loppuun ja luin yhden toisen kokonaan. Se oli tuskaa kun en meinannut nukahtaa millään vaikka väsytti tosi paljon. Huokaus.

Eilen sitten oltiin äidin kanssa Espoossa yhden äidin ystävien lapsen rippijuhlissa. Aws s eoli kyllä tosi suloinen se poika. Muistan kuinka leikin sen kanssa aina pienenä. Meidän äidit muistaa vaan ihan eri asioita kun minä ja ne kiusaa meitä sillä. Voi tuska..
Ajoin puolet matkasta takas tampereelle ja sitten vielä kokomatkan meiltä ruutanaan. Kivaa kun oon saanu ajaa aika palkon nyt näinä viikkoina.

Nukuin viime yönä tosi hyvin jaolen iloinen siitä :3

Täällä isällä ollaan lassi,maija,jussi,liisa, koirat ja minä. Isä ja Päivi lähti käymääs norjassa(??) hakemassa niille uuden koiran... okei.

Nyt kyllä lähdetään yhdessä pyörällä siwaan jäätelölle :DD

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.