IRC-Galleria

Niin. No, tänään heräsin 10.12 ja siitä ehkä kymmenen minsan päästä Otani tuli meille. Sen piti herättää mut, mutta en saanut unta enää herättyäni. Harmittaa ;__; Se joutu herään niiin niin aikaisin mun takia. Möh.
Olin yöpuvussa vaikka kuinka kauan!
Otani antoi mulle lahjaksi kirjan, mitä olin halunnut aika kauan. Se oli suloisesti ajateltu ja tulin hyvin iloiseksi. Loikoiltiin kun otani luki Yotsuba&! 9ä ja mää lueskelin alkusivuja Vieraasta. Vaikutti tosi mielenkiintoiselta!

Äiti lähti isoveljen kanssa mökille haravoimaan niinpä mä ja Otani vallattiin koti. Miten kakun täyttäminen voi olla niin sottaavaa! Koko keittiö oli aivan hirveessä sotkussa. Tomusokeria, kaakaojauhetta ja fairya joka paikassa ! Otani raahas mun kaijuttimet keittiöön niin kuunneltiin samalla musiikkia.
Katsottiin Liikkuva linna, vaikka keskityttiin johonki naivan muuhun yli puolet leffasta....
Kesken yhden suukon mulle iski sellainen PINNN että oho, mä olen 19. Otani nauro ja sain sitten 19 suukkoa X3 ahahhaa.. Mulle vaan käy sillai että sen iän käsitys iskee jossain kohtaa. Tuntuu omituiselta.

Sitten laitoimme ruokaa ja jälleen musiikkia. Otani ilmoitti mulle aamupäivällä että tänään tulisi olemaan täysin kitaraton päivä ja niinhän se myös teki, oli mu nseurana ihan koko ajan eikä edes vilkaissut kitaraans- eiku nateeksi, MINUN kitaraani.

Ruuan jälkeen katteltiin Pirates 2:sta osa ja sitten kakkua ja juissia! Tulihan siitä ihan hyvää! Välissä oli itetekemää vadelma-mansikka rahkaa ja päällä myös itse väännetty suklaakuorrute. Äidin mielestä liian makeeta kylläkin vaikka me lapset mussutettiin sitä ihan innoissamme XD

Ilta meni nopeesti ja laiskasti, mitä olin toivonutkin. Sain jopa viedä otanin melkein kotiin asti. Jäätiin höpiseen autoon joksikin aikaa. Lauloin hanaa suomipoppia kun ajelin pimeässä. Hauskaa oli XD


Kakusta tuli hyvä, isä ja liisa ja jussi poikkes, sain laiskotella ja olla rakkaani kanssa koko päivän. Olen tyytyväinen.
En välitä siitä etten vaikuta ikäiseltä, sanot mitä sanot :D Olen tälläinen, piste sille.

Työssäoppimista enää kaks viikkoo jäljellä WOHOOO!! Jess pääsen pois sieltä!!
Sitten on loma ja sitten takas kouluun. jjjjeiii~

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.