IRC-Galleria

Viikot valuu ja pakkanen kiristyy.Sunnuntai 12.12.2010 21:37

Hui kun on kylmä!

Viikot menee hirveetä vauhtia. En näe otania kauheen usein, mikä saa mut ainakin olen tosi kiukkunen ja huolestunut koko ajan. Kamalinta on (otanin mielestä) se, että stressaantuneena en kauheasti tahdo syödä.

En kauheasti muista oliko tämä viikko jotenkin erityinen.
Maanantaina oli itsenäisyyspäivä ja tultiin pois Turusta äidin kanssa. Mä sain luvan ajaa koko matkan ja nautin aivan hirveästi. Ajaessa on jotenkin mukavan rauhallinen olo, mä en ainakaan pysty kauheesti ajatteleen, siksi se on mukavaa.
Sain jopa luvan mennä otanille, autolla ! Olin niin iloinen! Sovittiin kotiintuloaika ja sanoin vaan joo joo..
Meillä oli oikein hauska päivä~ Ihmettelin kyllä miksi se oli niin hiljainen ja kauheen väsyneen näköinen, enkä yhtään epäillyt mitään. Kuitenkin huomasin vasta paljon myöhemmin, että sillä oli kuumetta. "Ai on vai. Oho en huomannut." se sanoi. Äääsh. Siinä sitten piti saada se yöpukuun ja sänkyyn peiton alle. Se luki mulle kirjaa ääneen ja höpistiin niitä näitä kun gaah, kello oli ykstoista! Olin niin pulassa!
No en yhtään ihmettle, puoltoistatuntia myöhässä. Äiti ihan kiehui raivosta. Viikon ajokielto. No jipii -_____- Noh, oma vika..

Viikko mennyt iltaluokiolla aikalailla. Väsynyt olen. Öisin kuitenkin vaan piirrän XD

Perjantai oli kokeilupäivä. Kokeiluni onnistui, mutta petyin ja tulin hirveän surulliseksi. Jäin tekeen kitaraa ja sain aika paljon aikaiseksi, jopa haavan oikeaan etusormeen, mikä vain lisäsi kiukkua, en voisi piirtää! En nähnyt siis otania sinä päivänä.
Lauantaina ryntäsin sinne heti aamusta.
Siivottiin sen huonen pöytä ja täytyy myöntää, en oo koskaan nähnyt niin paljoa kirjastonkirjoja jollakin lainassa! Niitä oli useita kymmeniä!
Sitten juostiin pimeässä metsässä Eerolansuoralle.
Pitsakirkkoon! Olin muakna näytelmässä Marin kanssa. Voi jukrat, ei siitä kyllä tullut yhtään mitään. Hajosin kesken näytelmän enkä osannut lopettaa hihittelyäni vaikkei koko tilanteessa ollut mitään hauskaa! Heh syötiin paljon ja sain olla otanin kainalossa. Oli hauska päivä sekin :DD

Noh tänään nukuin pommiin ja piti kinuta autoa äidiltä jotta ehdin ja kas vain, sain lainata autoa ha haa! Olin kasvomaalauksessa Kid's Actionissa. Otani siellä soitteli bassoa jannen jammaillessa kitaralla. Hah!
Vein otanin kotiin ja tulin itse kotiin.
Kattelin kaunotar ja hirviön ja nyt katon Pientä merenneitoo. Ah tää on ihana ;___;

Ens keskiviikkona alkaa lukiosta loma ja on illat vapaat, ehdin näkeen otania enemmän!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.