IRC-Galleria

..Ehkä mä kuitenkin otan jotkut turhat asiat liian vakavasti välillä ^^''

Tässä sitä on viikko mennyt hirveetä vauhtia, ettei mitään rajaa. Kirjotukset vaan lähestyy ilkeästi. Maanantaina ärsytti hirveästi kuinka jotkut panikoi sitä koetta. Mitäs väliä sillä on, menköön miten menee, mutta nyt tässä vasta tänään sen itsekkin tajusin, kuinka pelottavaa se on.

Otin koulusta näin nätisti kolme päivää pois, että tulis edes vähän paremmin luettua, äikkä kun ei ole mun erikoisalaani. Olenhan lukenut aikaisemminkin sitä, mutta ihan kokonaista päivää en vielä yhtäkään.
Tää päivä meni tosin melkein kokonaan vaan flunssan potemiseen ja nukkumiseen. Piti sitä nyt kerätä voimia huomista kuuden tunnin istuntoa varten. Oli vähän kuumetta, ja muutenkin raivostuttavan äklö olo. Tätähän ei tietenkään pahenna päänsärky johtuen siitä, etten näe mitään ja kuukautiset. Hah! En ole vielä päässyt niitä laseja hakemaan, niin en näe mitään! Tosin en niitä huomenna tarvitse, koska ei tarvitse nähdä omaa paperia pidemmälle..

Äiti lähti kuoroon ja mä jäin pakkailemaan. Isä soitti ja toivotteli tutun kömpelöön sävyynsä onnea, ja pyysi soittamaan sitten kun tulen pois sieltä. Kiitin kauniisti ja jatkoin puuhasteluani. Silloin se varsinainen ahdistus iski. En tiedä mitä puen. Siis pitäisi osata pukea jotain sellaista, että jos on liian kuuma voi ottaa pois, ja että kylmän iskiessä on jotain lisättävää. Kengät otan tietenkin heti aluks pois, eli ei siinä mitään. Nyt pitää vielä tarkistaa, ettei ole tekstiä missään. Verkkahousujen tekstit teippasin jo :D
Eväätkin on osittain pakattu, eväsleivät teen huomenna aamulla.

Ja mitä otaniin tulee, niin ei se tänne tänäänkään tullut. Hah. Tavallaanhan me sovittiin, että se tulisi, jos en mene lukioon. No en mennyt, ja hänen piti tulla, vaan ei hän tullut. Hän jäi dotaamaan koululle. Mökötin siis myös puolet päivästä. No olkoon, en aio kiukutella siitä sitten sen enempää, täytyy pystyä keskittyä nyt vähän muihinkin asioihin. Ja sitäpaitsi, näänhän mä sen sitten kokeen jälkeen..

Oho. Ja taas hikka!!

Saas nähdä minkälaista tekstiä saan aikaiseksi, en kyllä mitään kovin laadukasta, mutta yritän. Teen sen verran kun osaan. Käytän varman kaikkia tietämiäni fiksuja termejä ja käsitteitä, voi tuska! Inhoon sellaista tekstiä! Asiatekstiä, voi plääh!! Mutta näin on tehtävä, nielen harmini ja teen kerranki ku käsketään. Ja sitäpaitsi, pitää noudattaa tehtävänantoa hyvin tarkasti.. :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.