IRC-Galleria

Oho.Sunnuntai 06.03.2011 22:12

Ai niin, piti tulla tännekkin ottamaan tuo Seurustelee pois.

En aio selittää mitä tapahtui ja miksi, en tahdo puhua siitä, en oikein osaa itsekkään hyväksyä sitä, enkä tahdokkaan. Hah!

Tänään on ensimmäinen päivä kun en aivan holtittomasti ala itkemään koko aikaa, se on vähän.. huojentava ajatus. Silti pitää olla varovainen, itken kuitenkin tosi helposti, mutten koko aikaa. Heh.
Ja huomenna kouluun. Voi jipii! Pelkään, että alan itkeä, ja aivan varmasti alankin! Toisaalta on mukavaa mennä kouluun, jotta saan vähän jotain tekemistä. Kun Olli lähti, mulla ei oo enää yhtään mitään muuta kun koulu. En voi ees piirtää tai kirjottaa, kun tää samperin käsi on edelleen tosi kipee. Eihän se murtunut ole, mutta vaan haarukasta tai kynästä pitäminen sattuu aivan mielettömästi. Mä hölmö ajoin autoa eilen, se oli ihan hirveetä. Miksei voi olla vaihteet vasemmalla puolella Dx

Eilen oltiin Irkun ja Pepsin kanssa pelaamassa sulkkista. Kolmistaan on vähän tyhmää, eikä ne oikein jaksaneet pelata mua vastaan. Ei se sinänsä haittaa, oli kivaa päästä vähän ulos kotoa.
Ulkona olemisesta puheenollen. Mulla kiehahti vähän tänään. Mulla on yks aika hyvä kaveripoika, joka tietää, että nyt erosin ja juttelin siitä aika paljon sen kanssa. No arvakkaas mitä, se pyysi mua tänään ulos! Raivostuin! En varmasti lähde! En hemmetissä! Aivan törkeää! Hei kamoon siitä on vasta neljä päivää! ARGH MIEHET!!

Eilen oli myös yhden Aten synttärit. Se soitti mulle joskus seittemän aikaa illalla, että olenko tulossa. Vähän hämmennyin kun en ole edes puhunut sen kanssa ysiluokan jälkeen, ja se pyys mut synttäreilleen, vieläpä puhelimitse! Vau.
No mentiin Irkun ja Pepsin kans sinne, ja ainakin mulla oli tosi hauskaa!! Söin vatsani täyteen herkkuja, ja juttelin vanhoille kavereille. Oli hauskaa, istuttiin siellä keittiön lattialla ringissä niiden muutamien kanssa ja puhuttiin kaikkee jännää. On se hienoo, että on uskovia ystäviä ^^

Kauhean epävarma ja vähän pelokas olo, en ole yhtään varma vieläkään. Pitänee katsoa, mutta en usko, että niin olisi. Se olisi aika karua.
Nyt saunaan!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.