IRC-Galleria

imaschi

imaschi

(づ ̄ ³ ̄)づ

Mimicon 2014Maanantai 12.05.2014 23:49

Joten en ole näitä pahemmin kirjoitellut mutta ajattelin tästä aiheesta kuitenkin kirjoitella. Olen kuullut paljon hyvää viime vuoden (2013) Mimiconista joten päätin lähteä tänä vuonna kokemaan kyseisen conin ja sen ihmeet :)

Suurin innostus tulee ylipäätäsä tähän coniin on sen koko, se ei ole mikään ylitse pursuava desucon jossa on aivan liikaa väkeä yleensä (paitsi 2014 Frostbite, siellä oli ihan sopiva määrä) joten paljon helpompi on liikkua, päästä paneeleihin joihin haluaa. Mutta parasta on ettei tarvitse kulkea kuin sininen siili veden alla ja varoa hukkumista ihmismäärään joka on aivan kauhistuttavaa.

Cossaajilta odotan hyvää taidetta kuten joka conissa jossa olen käynyt ja aina olen yllättynyt taiteellisuuden määrästä ja vaivasta joka on mennyt niihin, varsinkin kun itse ei saa aikaiseksi aloittaa mitään ja ei tunnu aika riittävän myöskään :/ Someday maybeh baybeh...

Aluksi olin lähdössä yksin mikä sinällään olisi ollut mielenkiintoinen kokemus mutta sittemmin yksi kaveri lähtikin joten eipähän tarvitse pelätä itekseen pahemmin jäämistä :) Huipuinta on kyllä itse kunniavieras joka on yllättävän obscure koska olisi odottanut jonkun anime/peli ääninäyttelijän tai ohjaajan joita ne yleensä ovat mutta propsit Mimiconin järjestäjille kunniavieraasta :)

Tämä taitaa riittää tästä kirjoittelusta joten ehkä tavataan Mimiconissa ne jotka ovat lähdössä :3

Hauskaa coneilua ja hyvää otaku fiilistä

Youtube kanavani

14aikv6.jpg

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.