IRC-Galleria

kallopallo

kallopallo

the one who always swears.

Selaa blogimerkintöjä

hyvää viikonloppua!Perjantai 23.10.2015 12:35

Unirytmi vois olla parempi, sillä ei oo hyvä herätä öisin kolmeks tunniks pyörimään, lukemaan ja miettimään niitä näitä. Viime yönä vatsa kouristeli ja piti hereillä ja onnistuin jotenkin saamaan K:nkin heräämään ja pyörimään. Olin kyllä ihan hiljaa, mitä nyt väänsin ympyrää ja pelasin kännykällä. Sääliks kävi toista, kun heräsi kaks tuntia ennen kello viittä. Maunokin sikaili aamuyöstä - juuri kun olin nukahtanut. Mulvaanikatti yritti avata yhtä keittiönkaappia ja se kolina oli kamala. Teki mieli täyttää koko kissa, niin ainakin se olis yöt paikoillaan. Huoh.

Sain ostettua Stadiumista uudet Niken tossut, jotka toivon mukaan ei ala kalvaa kantapäätä missään vaiheessa. Kyllä sillä hinnalla luulis, että kengät ei ole paskat, mutta saas nähä. Entiset Niket oli ensteks hyvät jalkaan, mutta sitten alkoi se perkeleen hiertäminen, vaikka olin ajanut ne sisään erittäin tehokkaasti. Jospa ne oranssit tossut olis paremmat äitin, Sallan tai Mallun jalkaan.

Kerätään muksujen kanssa Simpsonien legohahmoja ja taas saatiin ihan uus. Yleensä meitä vainoaa Martin, koska se on ilmestynyt pakkauksesta jo kolme tai neljä kertaa. Nyt saatiin Patty kokoelman jatkoks. Jeejee.

Kohta perjantaisiivouksen aloitus.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.