IRC-Galleria

kuviot selkeneeLauantai 02.01.2010 15:27

Jep jep.

Eli nyt vaikuttaa siltä, että me pääsemme takaisin kaupungin mukavuuksiin. Mehän emme olisi takaisin tilalle muuttaneetkaan, jos ei olisi ollut ns. pakko, kun silloiset vuokralaiset päättivät muuttaa pois lyhyellä varoitusajalla. No, sen muuttorumban jälkeen ei tullut mieleenkään että oltaisiin alettu heti etsiä uusia vuokralaisia, mutta nyt, kuluneet kuukaudet on himmentäneet kauheat muistot muutosta, ja kun vuokralaisetkin tippuivat syliin, niin nokka kohti kaupunkia ja kaasu pohjaan. Rakastan toki maalla asumista, ja tilamme on koti meille, mutta kyllä tässä on alkanut kaivata mukavuuksia kiihtyvällä tahdilla tuon mahan kasvaessa.

Hevosten suhteen ollaan nyt aika hyvin jo selvillä asioista.

Josialle on etsinnässä hyvä ylläpitokoti, harrasteratsuna, miksei pieniin kisoihinkin kunhan se on valmis, tai vaikka varsotukseen. Myydä en tammaa aio. Mielellään kohtuu lähialueelta, mutta kauempaakin harkitaan hyvän paikan löytyessä.

Sipsi saa näillä näkymin jäädä tilalle seuralaisen virkaa toimittamaan, mutta jos tämä ei syystä tai toisesta onnistu, niin pääsee sitten vihreämmille laitumille.

Dannyn taas sitten pyrinkin pitämään, nyt kun tilanne muuttui näin radikaalisti. Säästöä syntyy niin ajallisesti kuin rahallisesti, joten pystyn sijoittamaan pojan jollekin tallille Hämeenlinnaan. Sen sijaan että liisaisin, etsinkin nyt sitten valmentautumisesta ja kisaamisesta kiinnostunutta vuokraajaa :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.