IRC-Galleria

pitkasta aikaa onlineLauantai 03.11.2007 20:25

Ehtoota !

Nonii nyt olen ollut taalla Galileassa Poriyya illitissa jo maanantaista lahtien vapaaehtosena pakkaamassa Raamattuja Afrikkaan lahetettaviksi(mm Ghanaan ja Nigeriaan) :) Tyo on aika ykstoikkosta mutta toki tarkeeta. Leikkaan pahveja ja leimaan kirjoja ja kirjotan osotteita ja liimaan postimerkkeja ja kannan sakkeja postiin :D Ei varmasti oo kaukana joulupukin duunista tai no tonttujen pikemminki... X)
No juu asustelen omas v.eh.tyontekijakampassa 100m paassa tyotalosta ja aika tylsaa siel o valilla vaa istua ja syoda ja pelata jaakiekkoo kannykalla ja lukee kirjoja ja lenkkeilla ja teha vatsoja mut pitaaha sita nyt vahan karsia ku kohta paasee Suomeen<3 Nii ja onhan mulla kampas puhelinki joho on halpa(lanka 6snt/min ja kanny 16snt/min) linja Suomesta et sitte vaa soittelee (joulupukille xD) lankapuhelimella: 9953397246752229. <3 :D Porukat onki soitellu. Mut tavoittaa yleensa hyvi klo 17 jalkeen mut tekstatakki voi et millo soittaa. Soittakaa pliis :)

Ja toisaalta on taal tekemistaki, tanaa kaytii yllattaen Kalervon ja parin muun kans(hemmo joka on isanta tas hommas) Arbelin vuoriluolissa. Huikeita paikkoja. Se on lahella kyyhkyssolaa taal lahella Tiberiasta ja Genesarettia.

Taal ma ny sitte oon ens perjantaihi asti paiva kerrallaa ja sitte meen pariks lopuks paivaks tel avivii tekeen viimehetken KEVYET ostokset ja odottelen lentoa joka on aikasin maanantaiaamuna ensin Prahaan ja sielta sitten Stadiin.

NO mutta ongelma tulevaisuudessa elikkas vaha reilun viikon paasta ku tuun SUOMEEN on se etta miten saan kamat messii ku painorajat taitaa ylittya pahemma kerran... ;S Rukoilkaa etta kuorma kevenis :D
Ma rukoilen etta teidan kuormanne kevenis<3

Pian nahaan! MIIKA

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.