IRC-Galleria

[Ei aihetta]Sunnuntai 20.04.2008 03:28

Hahaa mulla on pitkästä aikaa aikaa tämmöseen, inspiroiduin muutamien muiden ihmisten tarinoista ja oon just sopivan väsyny vähän tarinoimaan.

Tänään on ollu niinki jännittävä päivä et kävin äidin kanssa kaupassa ja K-Raudassa (<33) ja Hong Kongissa. En ollu ehk ikin käyny Hong Kongissa joten reissu oli mitä upein! Sit muuten oon vaa syöny ja datannu ja saunonu ja sit siivosin vaatekaappia. Esim. Aino tietää mitä kaikkea mahtavaa sieltä löytyy. :D Keräsin pari kassillista kamaa jotka vois vaihtaa osotetta ja ois mielettömintä jos joku vielä maksais niistä jotain. Mut se edellyttäis kyllä sitä et saisin aikaseks mennä myymään niitä jonneki ja se on ehk vähä liikaa vaadittu.

Että mä olen muuten tyhmä, sain huomata sen taas tänää. :D Mun piti ostaa hiusväriä kun on aika kamalat juurikasvut eh ja sit siinä puol päivää kattelin ja valikoin paketteja. Lopulta huomasin sellasen mis on pinkkejä raitoja(!) ja otin tottakai sen ja kuvittelin sit et siin on sellanen tumma pohjaväri ja ne pinkit raidat pakkauksessa. Ostan sen ja tuun hilpein mielin kotiin ilosena siitä et pitkästä aikaa pinkkiä päähän ja sit luen pakettia ja saan selville et siin onki pelkät raidat. :< En tunari oo.

Eilen oli melkein yhtä huimaa, koulus oli löysää ja kummallista ja pääsin aikasin kotiin koska suureksi pettymyksekseni ei ollut liikuntatuntia, kävin soittotunnilla enkä osannut mitään vaikka muuten oliki hauskaa, kotona katoin telkkaria ja kävin vähä lenkillä Ainon ja vuffen kanssa. Siinä kai se sitte oli.

Huomasin, et olin tuolla kirjottanu tarkasti kaikki saamani lahjat yms. kaks vuotta sitten, joten teen näin nytkin. Koitan muistaa kaikki ja vieläpä järjestyksessä:

- pianonvirityksen, kakkosristeilyn ja synttärien rahoitus äidiltä
- ruusukimppu ja siideri Lauralta
- 20e isältä
- kaulakoru äidiltä
- Eppujen cd Petriltä
- Stockan lahjakortti 20e ja kaks paitaa Jyriltä ja Emmalta
- narikkamaksu, pala juustokakkua ja limpparia Johannalta
- 20e ja särkylääkkeitä kummitädiltä
- puhdistusemulsio ikääntyvälle iholle, suklaamutanaamio, jukkapalmu, karvanopat, pysäkointimittarijuttu, Aikuisten ystäväkirja, Sin City -lehti, miniskumppapullo, täytekakku, Marimekon 10e lahjakortti (oliks tässä kaikki? :D) aarteenmetsästyksen kera Idalta, Heidiltä, Niilalta, Riikalta ja Waltelta
- Pentikin kaks viinilasia, kynttiläjuttu, ananasteetä ja teepurkki Ainolta, Amandalta, Anna-Maijalta, Lauralta ja Jasminilta
- Poko 30v -cd Kimiltä ja Tommilta
- Apocalyptican levy Matiakselta, J-P:ltä ja Otolta
- Korvikset Suskilta
- Suomalaisen lahjakortti 20e Pleksiltä ja Ilseltä
- kaks miniskumppapulloa Ellulta
- saippuakuplajuttu Katriinalta
- Stabiloita, suklaata ja Dove-matkapakkausjuttu Suvilta
- kaulakoru Rialta

Alkaiskohan ne olla siinä. Nyt oon varmasti unohtanu jotain mut eiköhän taas palaa mieleen joskus. Kiitän kaikkia näistä ja etenki läsnäolosta. :>

Öömm taidan täs vaihees lähteä nukkumaan ku väsyttää. Sitä ennen kerron viel et sain bilsankokeesta 6+ ja oon sanomattoman ylpeä itsestäni.

Sov gott!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.