IRC-Galleria

lumivalko

lumivalko

Miss Lucy le Fay at your service.

Lumihiutale tuolle scifitarinallekin.Sunnuntai 03.01.2010 23:47

Nuori nainen rakastuu geenimuunneltuun mieheen, joka on murhaaja.
Tytön äiti, joka on biokemisti, vangitsee miehen kellariinsa tutkiakseen tätä.
Tytön ja miehen paettua tytön äiti lähettää poliisit miehen perään, väittäen, että mies on kidnapannut hänen tyttärensä.
Poliisit saavat heidät kiinni, ja yrittävät erottaa heidät, mutta tyttö ei suostu tähän.
Tyttö ja mies pakenevat vankilasta ja planeetalta pienellä avaruusaluksella.

- Vyn Smitha
- Vyn rakastuu Richardiin.
- Vyn haluaa abstraktisti vapautta ja rakkautta.
- Konkreettisesti hän haluaa Richardin.
- Hänen äitinsä ja poliisivoimat estävät häntä saamasta vapauttaan ja Richardia.
- Vyn oppii ymmärtämään ihmisiä ja itseään paremmin. Hän oppii rakastelemaan. Hän viisastuu ja muuttuu vähemmän yliherkäksi fyysiselle kosketukselle.
- Vyn tapaa Richardin huoneessaan ja hämää tätä tarkoittamattaan niin, että hänen äitinsä saattaa tainnuttaa tämän. Vyn löytää miehen äitinsä kellarista ja tutustuu tähän. Hän vapauttaa miehen, mutta hänellä on pyyntö: hän toivoo miehen ottavan hänet mukaansa. Vyn karkaa miehen kanssa koptiplaneetaltaan avaruusrosvojen kanssa. Poliisien vangitessa heidät, tyttö ei suostu eroamaan miehestä. Yhdessä he kehittävät syynnitelman, jolla saavat itsensä ulos vankilasta, ja heidän löydettyään avaruusaluksen Vyn toimii pilottina heidän pakoretkellään.

- Richard Connor
- Richard haluaa kostaa niille ihmisille, jotka loivat hänet, mutta hänen suunnitelmansa muuttuvat hänen kohdatessaan Vynin.
- Richardilla on tarinan alussa vain yksi maali - tuhota luojansa. Vynin astuttua kehiin hän tahtoo saada olla rauhassa tämän kanssa.
- Konkreettisesti hän haluaa tappaa luojansa - ja hän haluaa Vyniä.
- Poliisit ja hänen luojiensa piiloutuminen estää häntä tappamasta näitä, ja lopulta Vyn. Vyniä häntä estää saamasta hänen 'elämäntehtävänsä' ja vakaumuksensa, yhtä lailla kuin Vynin herkkyys ja tämän äiti sekä poliisit.
- Richard oppii rakastamaan ja olemaan hellä. Hän ymmärtää, että hänen luojansa loivat tarkoittamattaan jotain hyvääkin. Hän oppii, ettei kosto ole hänen elämänsä tarkoitus.
- Aikomuksenaan tappaa Vynin äiti Joa, hän saapuu näiden taloon tytön sattumalta auki olleesta ikkunasta. Vynin äidin tärskytettyä hänen tajuttomaksi hän herää kellarista, ja saa keskustella yhden luojansa, Vynin äidin, kanssa. Myöhemmin Vyn saapuu kellariin, ja osoittaa Richadia kohtaan epätavallista ystävällisyyttä. Tytön luvatessa auttaa miehen pakoon, ja esittäessä yhden ainoan pyynnön, Richard ensin vastustaa pyyntöä, sillä tietää, että tyttö hidastaisi häntä ja estäisi häntä hoitamasta 'tehtäväänsä', ja tietää alitajuisesti, ettei kauaa voi vastustaa tyttöä jos joutuu olemaan kauan tekemisissä tämän kanssa. Kuitenkin hän ottaa tytön mukaansa ja vie tämän avaruusrosvojen luo. He pakenevat tytön kotiplaneetalta ja laskeutuvat toiselle, suuremmalle planeetalle, mutta jäävät kiinni. Vynin ja Richardin yhdistäessä älynsä ovat poliisivoimatkin voimattomia, ja he pääsevät karkuun.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.