IRC-Galleria

Blogimerkintä

- Vanhempi »

Uskoontulosta ja uskossa elämisestäPerjantai 19.07.2013 22:18




"6 Jumala on rakastanut maailmaa niin paljon, että antoi ainoan Poikansa, jottei yksikään, joka häneen uskoo, joutuisi kadotukseen, vaan saisi iankaikkisen elämän.

17 "Ei Jumala lähettänyt Poikaansa maailmaan sitä tuomitsemaan, vaan pelastamaan sen.

18 Sitä, joka uskoo häneen, ei tuomita, mutta se, joka ei usko, on jo tuomittu, koska hän ei uskonut Jumalan ainoaan Poikaan.

19 Ja tuomio on tämä: valo on tullut maailmaan, mutta pahojen tekojensa tähden ihmiset ovat valinneet sen asemesta pimeyden.

20 Se, joka tekee pahaa, kaihtaa valoa; hän ei tule valoon, etteivät hänen tekonsa paljastuisi.

21 Mutta se, joka noudattaa totuutta, tulee valoon, jotta kävisi ilmi, että hänen tekonsa ovat lähtöisin Jumalasta." Joh.3:16-21

Oma uskoontulokertomukseni löytyy tuolta. Tapahtuneesta on mennyt reilu vuosi. Elämä ennen uskoontuloa/uskossa uudistumista ja elämä Jeesuksen kanssa on kuin yö ja päivä: Ennen dokasin ,tuhosin itteäni ja elämääni ,olin jatkuvasti psykiatrisessa päivystyksessä, terveysasemalla, putkassa yms. Homma oli lähteny niin sanotusti lapasesta. Ajattelin ,että tässä elämässä ei oo enää mitään mulle, ja et se oli nyt tässä sitten. Mut sitten sain ihmeellisellä ja yliluonnollisella tavalla kohdata Jumalan voiman asunnossani huhtikuussa 2012, ja tän kohtaamisen seurauksena oon saanu kulkea ja elää Jeesuksen kanssa, ja tänään oon vapaa päihteistä, oon muuttamassa uuteen kämppään ens kuun alussa, ja sinne on muuttamassa mun kanssa kissanpentu + aloitan sielunhoitoterapeutti-koulutuksen.

Vajaa viikko sitten palasin kolmen viikon suomen kiertueelta, kierreltiin sellaisella teetupabussilla suomea ja järjestettiin erilaista hengellistä ohjelmaa ja oltiin muiden uskovaisten kanssa erilaisissa tapahtumissa mukana. Lisäksi tuli uitua, syötyä jäätelöä, tutustuttua uusiin ihmisiin. ja eri paikkakuntiin. Oltiin mm. karjalan ja savon suunnilla. En osannu edes kuvitella mitään tälläistä silloin vuosi sitten. Silloin elämä oli päivä kerrallaan eteenpäin menemistä, menneisyyden selvittelyä , ittensä kasaamista&viinasta irti pitämistä. Voin sanoa suoraan, että en olis ilman Jeesusta tässä.

Monenlaisia kuvioita on ollu ja välillä menty takapakkia niin että heilahtanu , mutta Jeesuksesta en oo luopunu ja sen takia oon tässä kondiksessa tänään. Parhaimmalta tuntuu sellanen normaali elämä, tuntuu että koko sen n. viiden vuoden ajan kun olen aikuisena vetäny päihteitä , on elämä ollu katkolla. Olin elävä kuollut, mut sitten sillä hetkellä kun rukoilin et "Jeesus tuu takasin mun sydämen ja elämän Herraksi ja anna mulle kaikki mun synnit anteeks ja uus elämä" niin sillä hetkellä oon siirtyny sieltä kuolemanlaaksosta elämän puolelle.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.