IRC-Galleria

maikkukoo

maikkukoo

Carpe diem ♥ ♥♫

[Ei aihetta]Torstai 18.09.2008 19:15

Selväjärkinen sankaritar

Sinulla on terve itsetunto. Siksi osaatkin suhtautua järkevästi sekä kiitoksiin että kritiikkiin. Palaute saa sinut ajattelemaan asioita monelta kantilta, mutta pidät kiinni käsityksistäsi, jos katsot kuitenkin olevasi oikeassa. Jos kritiikki on mielestäsi aiheellista, yrität ottaa siitä opiksesi. Jos se perustuu pelkkään pahansuopuuteen, osaat jättää sen omaan arvoonsa. Et murehdi, mitä mieltä ihmiset mahtavat sinusta olla. Annat arvoa muiden mielipiteille, mutta et ota niitä liian vakavasti. Suhtaudut vakavasti läheisiltäsi saamaan palautteeseen, mutta muiden kannanotoilla ei niin ole väliä. Mietit toki, onko kommenteilla todellisuuspohjaa, mutta osaat erottaa tärkeät ihmiset vähemmän tärkeistä - ja turhantärkeistä.

-Muute hyvä, mut kritiikkiä en mieluusti purematta niele..


Romanttinen rakastajatar

Olet terveellä tavalla kiinnostunut seksuaalisuudestasi. Olet kiinnostunut kokeilemaan esimerkiksi jotain seksilelua tai lehdessä kuvailtua uutta, kuumaa asentoa, sillä haluat piristää seksielämäänne. Et kuitenkaan raahaisi parasta ystävätärtäsi sänkyynne vain siksi, että miehesi ehdottaa sitä. Olet tarpeeksi avoin kokeillaksesi uusia asioita sängyssä, mutta sinulla on myös riittävästi itseluottamusta kieltäytyä epämukavilta tuntuvista jutuista. Jos poikaystäväsi idea ronskista kotivideosta tai alastonkuvien ottamisesta kuulosti alussa hyvältä, mutta kymmenen minuutin kuluttua epäilet jo koko touhua, pystyt keskeyttämään leikit. Seksuaalinen itsekontrollisi on hyvin hallinnassa. Vaikka haluaisitkin seksikästä esimiestäsi, olet tarpeeksi pitkänäköinen pystyäksesi rajoittamaan touhun pelkkään flirttiin ja estämään katastrofin syntymisen työpaikallasi. Koska käyttäydyt fiksusti, sängyssä irrotteleminen ei ikinä tarkoita kohdallasi itsekunnioituksen menetystä.


- ... Seksuaalinen itsekontrollisi on hyvin hallinnassa.. Joo, yleensä.
... terveellä tavalla kiinnostunut seksuaalisuudestasi... Okei, he he.


Hillitön hippailija

Sosiaaliset taitosi ovat huippuluokkaa, ja viihdyt ihmisten parissa. Vähän liiankin hyvin. Kaipaat jatkuvasti seuraa, mikä voi viestiä itsetunto-ongelmista. Etenkin siinä tapauksessa, että et luota itseesi, vaan haet huomiota rohkealla ja vauhdikkaalla käytöksellä. Saatat ajatella, että sinusta pidetään sitä enemmän, mitä estottomampaa ja räväkämpää käytöksesi on. Nautit siitä, että saat olla huomion keskipisteenä edes yhden illan. Ehkä sinua pidetäänkin hauskana tyyppinä, joka pelastaa juhlat kuin juhlat. Se ei silti tarkoita, että ihmiset haluaisivat tutustua sinuun tarkemmin. Sinusta saa helposti sen vaikutelman, ettet edes välitä muista. Sinulle on tärkeintä, että itselläsi on hauskaa. Olet tähti, joka etsii epätoivoisesti yleisöä. Jotta juhlat eivät olisi pelkkää pintaliitoa, anna toisillekin tilaa. Osoita mielenkiintoa niitä ihmisiä kohtaan, joiden kanssa teet tuttavuutta. Ihmiset kiinnostuvat sinusta, jos sinä kiinnostut aidosti heistä etkä sivuuta heidän sanomisiaan, jotta pääsisit itse mahdollisimman pian ääneen. Voisit myös hillitä hurjaa käytöstäsi, sillä bailaamisesi menee helposti pakkohauskan puolelle. Juhlimisen pitäisi olla piristävää ja rentouttavaa vaihtelua arkeen eikä hauskanpitoa hampaat irvessä ja ankeaa heräämistä huomiseen.

- ... Olet tähti, joka etsii epätoivoisesti yleisöä ... TODELLAKIN!
... anna toisillekin tilaa ... MIKSI?
... hauskanpitoa hampaat irvessä... *hih* KUINNI?



Realistinen romantikko

Et vaadi mieheltä mahdottomia, mutta sinulle ei silti kelpaa kuka tahansa. Et vähättele itseäsi, vaan tiedät oman arvosi. Siksi sinulle on tärkeintä, että mieskin arvostaa sinua sekä naisena että ihmisenä. Et etsi unelmien prinssiä, joka tekisi elämästäsi täydellistä. Haet tasavertaista kumppania, joka kykenee todelliseen vuorovaikutukseen. Et vaadi mieheltä virheettömyyttä, koska täydellisyyttä tavoittelevat ihmiset ovat tylsiä. Mies saa mokaillakin, kunhan hän ottaa vastuun virheistään eikä tökerö käytös tule tavaksi. Tunnet itsesi – sekä puutteesi että parhaat puolesi. Sen vuoksi muistat myös miehesi hyvät puolet, vaikka hän käyttäytyykin joskus kuin keskenkasvuinen. Hänen ei tarvitse kohdella sinua kuin kuningatarta. Sinulle riittää, että hän näkee sinussa aikuisen naisen - ja kohtelee sinua sen mukaisesti.

- ...Hänen ei tarvitse kohdella sinua kuin kuningatarta ... Kyl mun pitää ainaki saada ol RINTSESSA!!
... aikuisen naisen ... Nii just, sellanenhan mä olen!! Eikö?



Pohdiskelija

Rakastat haasteita. Osaat keskittyä olennaiseen ja pystyt pitkäjänteiseen työskentelyyn. Pohdiskelijoilla on loistava päättelykyky. Sinulta ei jää pienintäkään yksityiskohtaa huomaamatta, mutta pystyt hahmottamaan myös kokonaisuuden. Sen vuoksi sinulla on kyky ennakoida ongelmia ja löytää niihin ratkaisut. Sinulla on tunneälyä. Olet tarkka ja johdonmukainen. Toimit harvoin hetken mielijohteesta. Näitä ominaisuuksia tarvitaan esimerkiksi taloushallinnon ammateissa ja tietokoneohjelmoinnissa. Tunteet eivät ole sinulle häiriötekijä vaan voimavara ja inspiraation lähde. Luotat vaistoihisi ja intuitioon, joten voit löytää itsellesi sopivan ammatin myös taiteen ja tieteen parista. Työskentelet parhaiten yksin. Vaikka työpöytäsi on usein kaaoksen vallassa, ajatuksesi eivät ole koskaan epäjärjestyksessä. Asetat itse päämääräsi, ja niiden saavuttaminen on palkitsevaa. Et kaipaa kehuja. Sopivia ammatteja: Tutkiva journalisti, kuvittaja, valokuvaaja, muusikko, ohjelmoija, arkkitehti, matkailualan ammatit, rikostutkija, psykologi, puutarhuri, taloustutkija, tiedenainen.

- ...Et kaipaa kehuja.. KYLLÄ KAIPAAN!!

Aikalailla kaikki noo mun haaveammattei ja muutamansuuntaista oon duunannukki, et aika nappiin meni.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.