IRC-Galleria

Millabella (Lumene)Tiistai 10.08.2010 01:58

nyt se alkaa. Lumenen blogaus, tätä on odotettu! koska kaikki eivät välttämättä tiedä, mitä tässä nyt oikein tapahtuu, niin minäpä avaudun teille totaalisesti tässä ja nyt. lajautan teille myös muutaman kuvan minusta ja tyylistäni, niin pääsette paremmin jyvälle musta ja mun tyylistä.



osallistuin viime keväänä siis Lumene Natural Code-yhteisössä kilpailuun, jossa oli mahdollisuus voittaa titteli Lumenen bloggaajana, eikä tässä vielä kaikki, kaiken lisäksi voittajat saivat aika melkoisen kasan Lumene Natural Code -meikkejä, kynsilakkoja ja ihonhoitotuotteita.



olin jo varma, etta kisan voittajat oli jo valittu, enkä siis ollut voittanut. sitten tuli kuitenkin se ihana kesäkuinen torstaiaamu, kun äitini raahasi mulle postista melkoisen paketin... josta avautui tällainen maailma.



kaunista, eikö? olin ihan oikeasti suu ammollaan, mutta mikäs siinä. tuskin kukaan tyttö tuollaiselle sano ei. eihän? niitä on aikamoinen kasa, ja ajattelin antaa myös teille mahdollisuuden saada niistä maistiaisia Millabellan (siis minun) bloggausaikana. pysykää siis linjoilla!



mun tyylistä vielä. pukeudun fiiliksen mukaan. tänä kesanä olen yrittänyt hukuttaa itseäni nude-sävyihin ja kukkiin. olen onnistunutkin siinä, ja tulette huomaamaan sen seuraavien viikkojen aikana. nämä jutut ovat olleet muutenkin in tänä kesänä, kuten vaatekaupoissa itsekukin on saattanut huomata. kukkia on löytynyt melkein joka putiikista. :) harmi ettei niitä voi oikein talvella kayttää... vai voisko??



mulla on myös tapana aina pistää blogauksien loppuun fiilistelymusaa, jota itse toitotan paljon kyseisenä ajankohtana, ja aion tehdä
sen myös täällä. enjoy!





nauttikaa vikoista kesälomapäivistä, jos niitä vielä on!

Millabella

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.