IRC-Galleria

minerva

minerva

this is where i belong

ohoPerjantai 04.08.2006 16:06

jaahas. siitä onki aikaa ku tänne oon rustannu. nojoo, ehkä se johtuu pienestä poissaolosta tai tällaisesta. mikäs siinä sitten jos ei koneella ehdi montaa tuntia istua. onpahan kuitenkin jtn tekemistä <; . niin ja kaikki varmasti tietävät että syra on ollut takaisin jo kauan. hoh. on se kumma.

karmarockissa olin ihmisten kanssa. vieläkin ranneke kädessä. rannekkeessa lukee "jambå 29.7.07" älkää ihmetelkö viimeistä seiskaa, olin vain aivan sataprosenttisen varma että nyt on nolla seiska vuosi. olisin voinut laittaa vaikka pääni siitä pantiksi. heh. mutta mikäs siinä. kympin maksoin lipusta että katsoin kymmenen minuuttia don johnsoneja. eh, ei ihan jaksettu jambån kanssa kuunnella rähinä metallia. tai mä en jaksanu. halusin LIIKKUA. :D ja näin se meni. joko istuttii laiturinokas tai puskas mihi kaikki humalaiset kaverimme oli kusaissu. noo, elämä on.
loppu illasta oli niin väsynyt että siitä sitten soitto isseelle ja kotia "nukkumaan". viimeisen lauseen saatte päätellä miten haluatte. te pölyiset karvapallot jotka ehkä joskus luette tätä. no jaa, taidan tästä mennä potkimaan isseeseen vauhtia. se saa kuskata mut poriin. NYT.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.