IRC-Galleria

Blogimerkintä

- Vanhempi »

Puolet naisista pettää...Torstai 21.02.2008 20:25

Kuutelin tänään aamulla radio Novaa ja siellä oli keskustelun alla tämä kohuttu testi tulos, että joka toinen nainen pettää parisuhteessaan ja se, että mistä se johtuu. Siinä oli sitten miesjuontaja valmis hakkuu kaikki naiset pataluhaksi, sen takia että menevät pettämään. No nais juontaja totes, että naiset pettää yleisimmin huonon parisuhteen takia. Että se on miehen vika jos oma nainen käy vieraissa. Ja mies kuulemma pettää tilaisuuden tullen.
Tähän voisin omasta puolestani sanoa, kun aloin miettimään itseäni ja omaa kaveri porukkaani. Tiedän miehiä, jotka käy pettämässä ku parisuhde kusee ja tiedän muijia, jotka pettää ku tilaisuus tulee.
Olin tottakai tosi järkyttynyt kun sain kuulla sen testin tuloksista, mutta kuinka moni mies puhuu loppujen lopuksi totta? Ja miksi tällainen testi on tehty? Miksi naisille asetettiin se sädekehä päähän ja ajateltiin, että eihän naiset petä? Miksi miehet on niitä pahiksia, jotka pettää ja raiskaa ja juo liikaa?
Mun perimmäinen tarkoitus ei ole puolustaa miehiä, koska mua ällöttää ja oksettaa ja inhottaa miehet. Mut pakko munkin myöntää, että on niiden sikojen joukossa muutama kultakimpale (omat veljeni, "veljeni" ja rakas mieheni).
Mutta jos miehet on sikoi, niin naiset on käärmeitä. Vaikka vihaankin suurinta osaa miehistä niin en todellakaan ala väittämään, että naiset on kans niitä pyhimyksiä. Käärme houkutteli Eevan syömään omenan, mutta nainen puhui miehen siihen. Niin, että ei me naiset nyt niin viattomia olla, vaik yks meistä pukkaskin maailmaan jumalan :)
Mut vittu, me saatiin se kaikkein pahin rangaistus siit omenan syömisestä. Miesten pitäs kerran elämässään kokea kuukautiset ja ne kivut mitkä siitä tulee. Me hei kestetään sitä joka kuukausi. Ja me ollaan muka se heikompi osapuoli.

Mutta sitten, mikä määritellään pettämiseksi? Joku laskee pettämiseksi seksin, joku jo pusuttelun ja joku jo pelkästään sen, että katsoo toista ihmistä kiinnostuneesti. Olis kiva tietää mikä on määrite pettämiselle. Wickipediasta en, kyllä ensimmäisenä lähtis sitä etsimään... :D
Mulle pettäminen on tarkoittanu sitä, että menee sänkyyn ja harrastaa seksiä sen toisen ihmisen kanssa, ilman toisen lupaa. Erikseen on sitten viel nämä kaiken maailman kimppaseksi systeemit.
Entäs ne sitten? Onko se pettämistä? Sekin ihan riippuu ihmisistä. Entä jos, kimppaseksistä on sovittu ja toinen, joka on vaikka ensikertalainen, hurmaantuu siitä uudesta osapuolesta niin paljon, että hetkeksi, vain hetkeksi, unhotaa sen varsinaisen kumppaninsa. Tai jos toinen huomaakin, että se, kun hänen kumppaninsa sekstailee, jonkun toisen kanssa niin, että se sattuu?? Mitä se silloin on. Tuskin kukaan haluaa satuttaa kumppaniaan niinkin intiimin asian kuin seksin avulla.

Tätä kannattaa pohtia. Jokaisen siellä omassa pienessä mielessä ja kommata vaiks sitten mulle ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.