IRC-Galleria

Lordi ja saatanallisuus-whineTiistai 04.04.2006 14:39

Kovasti Lordi-yhtyeestä meuhkataan uutisissa, että papit ja ties ketkä syyttävät sitä saatanaa palvovaksi joukoksi. Mielestäni tämä kertoo paljon enemmän syyttäjistä kuin itse Lordista.

Onko pahuus ja hyvyys muka nykyään ulkonäöstä kiinni, jonkinsortin maski jota pidetään todellisen minän päällä? Taitavat olla papit sielultaan läpimätiä kun tämmöisiä laukovat suustaan, antaen käsittää että sydemessä asustava hyvyys ja pahuus ovat merkityksettömiä ulkomuodon ja vaikutelman edessä.

Niinhän se on että hyvä ja paha ovat ihmisen määrittämiä käsitteitä, joita leimataan asioihin joita nähdään. Ei näe pappien silmä syvälle jos puku saa tuomion saatanallisuudesta. Kautta aikoin on pahalla tarkoitettu sellaista itsekkyyttä joka muista välittämättä pyrkii oman edun tavoitteluun, kun taas hyvyydellä on viitattu muita auttavaan ja yhteiskunnalle arvokkaaseen toimintaan. Miten on Lordin pahuus kun sanojen merkityksiä käydään purkamaan?

Sinne on menossa bändi, jonka päähirviö omasta terveydestään huolimatta nousee lavalle viihdyttämään yleisöään ja palkitsemaan faninsa. Bändi, joka rehellisellä äänestyksellä voitti asemansa ja osallistuu koko kansan huviin tuomaan valtiollemme mainetta ja näkyvyyttä.

En näe mitään määritelmää pahuudelle jonka nimissä Lordi edustaisi millään lailla pahuutta, ellei sitten tosiaan unohdeta niitä arvoja ja määritetä pahuutta ja hyvyyttä ulkomuodon avulla.

Millaisia ovat siis sisimmältään nämä papit joille uskonnon asioihin riittää pinnallisuus ja naamarit?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.