IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Rakkaus rakkaus rakkausTorstai 26.04.2007 02:11

Vieläkään tiedä mistä kirjoitan rakkaustarinani. Saanut aikaan pari lähinnä pehmopornoon tai huonoon filosofiaan liittyvää katkelmaa. Rakkauteni takia haluan olla parempi ihminen, ja jos sinä rakastat minua niin se ei ole edes vaikeaa. Miten pukea tullainenkin siirappinen ajatus tarinamuotoon? Niin joo tuo "Haluan olla parempi ihminen tähtesi" ajatus taisi olla Elämää on ihanaa-leffassa. Mistä Hunt ja Nicholsson saivat oscarit. Eli kai sen aika hyvinkin voi pukea tarinaksi.

Mutta jotenkin en vaan osaa. En tiedä olenko niin kyyninen että haluan liian hyvät perusteet hahmojeni rakkaudelle vai mikä mättää. Tai ehkä se tulee vielä minulle, en ole taas pariin päivään saanut edes jateltua asiaa kunnolla.

Ja miten kirjoittaa aiheesta jotenkin tuoreesti? Tai kyllähän ihmiset taitavat niin edelleen tehdä. No pistetään nyt jotain kornia tähänkin.

Tartun ojennettuun käteen ja Johanna auttaa minut ylös. ”Jotenkin luulin että vetäisit minut perässäsi” ”se olis ollu liian helppoo, kultaseni. Mut kyl sun aikas viel koittaa” Virnistän ja halaan äkisti yltä päältä märkänä. Hän avaa nenää nyrpistäen suunsa, katsoo sitten silmiin ja huulet kohtaavat. Selkää pitkin nousevat märät käteni tuovat väristyksen ja kai kostona hän näykkäisee alahuultani ennen kuin työntää minut taas selälleni kahluualtaaseen ja asettuu sitten istumaan lantioni päälle. Rakastan niin että koko kroppa säkenöi.

En minä kyllä tällaista ala toivottavasti kirjoittaa. Jonkun "No rakastan saatana" hahmon haluaisin kirjoittaa, mutta en tiedä osaanko.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.