IRC-Galleria

nnenni

nnenni

you laugh at me because i am different, but i laugh at you because you are all the same.

nyt HELVETTI oikeesti!!! -.-Tiistai 30.07.2013 23:40

Joku tyttö muka pessy jätskikamppeet suihkulähtees

Tämä on linkki feissarimokiin

funny-gif-man-jump-out-the-window.gif

MIKSI, voi miksi tämmösestäkin turhasta asiasta on tehtävä niin iso asia?

Nyt kyllä taas pistää nii vituttaa tällaset uutiset. On se vaan niiiiiin kamalaa. Voi herranjumala, olen sanaton.

hzcpHGYzFqp20zy8ZSRFu9B2o1_500.gif

Antakaa mun ajaa seinää.

:'DPerjantai 26.07.2013 17:07

Hajoon aina tossa minuutin kohdalla "VITTTTTTTU" XD

kaikille teille.Perjantai 26.07.2013 15:52

tumblr_m6yqwcygAP1r3k1m8o1_500.png

Paljon onnea vaan Minttu!♥Torstai 25.07.2013 03:13

Sehän olisi sitten niin, että tänään (25.7.) minun rakas kisulini Minttu on kokonaiset 2 vuotta vanha!

Hyvää ja kissamaisen hauskaa synttäripäivää sinulle pikkuiseni! :3MITÄHÄN VITTUA MÄ JUST KATOIN?!Maanantai 22.07.2013 05:22

AAAAA!!!! Mun sanat ei riitä kuvailemaan tätä myötähäpeän määrää!! DD:
Onko nykyteinit oikeesti tällasia?! MIHIN HELVETIN SUUNTAAN TÄSSÄ OIKEIN OLLAAN MENOSSA?????

myötähäpeäkuolema>>
MIKSI?!

11108.gif

Miksi kaikki teinilissupissiksetkermaperseet, joiden isi tai äiti on ostanu niille ihan vitun kalliin järjestelmäkameran (jota ne ei osaa käyttää, muutakuin automaatilla), kirjoittavat blogia??

Ja ne blogit, mitä ne kirjoittaa, on jotain käsittämätöntä ripulipaskaa!
KETÄÄN EI KIINNOSTA sellaset "tänään ostin mansikoita ja uuden mekon hooämmästä ja sit mä kävin jätskillä mun bff:n kaa ja sit me dokattii ja oltii iha vitun pärinöis!" blogimerkinnät. -.-

Mun mielestä blogeissa pitäisi olla jotain niinsanottua sisältöäkin. Mietteitä, aatteita, kysymyksiä, haaveita, unelmia, pettymyksiä ja kaikenmaailman ajatuksia, mitä esimerkiksi juuri se kuvassa esiintyvä parhaan kaverin perse tuo mieleen! (?)
PÄIVÄKIRJAT on noita "mitä tein tänään"- merkintöjä varten. Ja jos joku kehtaakin ruveta väittämään mulle, että "no mä kirjotan sitä blogia vaan omaks huviks ja itteeni varten". NIIN SE ON TÄYTTÄ HEVONPASKAA. Kukaan ei kirjoita julkisesti nettiin ja lisää kuvia VAIN omaksi huvikseen ja itseään varten. EI, vaan sen takia, että muutkin saisi sitä lukea (eihän se teksti olisi muuten netissä, vaan siellä päiväkirjassa) !

Ja sitten suurin osa kuvista on netistä pöllittyjä, eikä ollenkaan itse ottamia. Ja jos ne on itseottamia, niin ne on vaan ihan helvetin paskoja, koska ei ne osaa käyttää niitä 1000 euron maksavia järjestelmäkameroita (ei sillä, että itse osaisin. Enpä silti omista sellaista saati kirjoita mitään blogia).

Kaiken kukkuraksi niiden kirjoitusasu on erittäin vaikealukuista ja vituttavaa. "Sit me niinq alettii juomaa joskus viielt ku mutsi läht töihi sillo ja meil ei niinq ollu varaa jäähä kii kosk sit me niinq oltais jouduttu vuodeks arestii ja sitä mä en niinq ois vittu kestäny."
Tai sitten siellä on lukuisia kirjoitusvirheitä yms.
Okei, se ei maailmaa kaada, jos jokunen pilkku tai iso alkukirjain on jäänyt laittamatta, mutta jos joka vitun lause menee näin: "tnää on Manantai kosk eilen oi Sunnunai ja ei se Mua haitnnu" niin ei voi muuta sanoa kuin, VOI VITTU!

image.png

Tämä olikin sitten vain tällainen pieni tunteenpurkaukseni. Ei mulla muuta. Koittakaa nyt ihmiset kirjoittaa niitä HYVIÄ blogeja, kiitos! :3

viimeistä viedään.Perjantai 19.07.2013 20:37

Day thirty-one - Kuva sinusta

HOW YOU DOIN?Torstai 18.07.2013 16:50

Day thirty - Kuva sisaruksestasi

Rakas isosisko Heidi.. joo se on ilves.


Joey♥Day thirty-one - Kuva sinusta

ikävä on liian suuri!! :'((Torstai 18.07.2013 13:03

Paras ikinä elänyt hauva! Rölli, oot mun mielessä aina </3 :C

Tämä rakas koiruli jäi siis auton alle keväällä. Ehti elää noin 5 vuotiaaksi. Se oli sekarotuinen; norjanharmaahirvikoiran, laikan, collien ja suomen pystykorvan yhdistelmä. Hassunhauska Rölli.

Olit meille, kuin kauan kaivattu ja odotettu pikkuveli, joka aidosti rakasti ja huolehti. Olit hassu, ihana, söpö, rakas, tyhmä, hullu, paras, idiootti, laiska ja niin ainutlaatuinen, kuin koira vaan voi olla!
Sinua parempaa lohduttajaa ja symppistä ei löydy mistään. Ikinä.

Kunpa saisin vielä edes kerran silittää suloista kuonoasi, kuunnella hassun hauskaa haukkuasi ("rölli, joku tulee! TULEE. ulkona tuulee.." "HAUHAUHAU") :')♥ ja sitä miten nukuit aina kanssamme iltapäivään asti ja sinut sai vetämällä vetää ja pakottaa ulos.

Olit kerrassaan vain juuri niinkuin meidän perheessämme jokaikinen hulvaton veikko! Et ikinä tahtonut pahaa kenellekkään, mutta silti puolustit roimalla koiran voimalla, jos läheistäsi satutettiin tai uhattiin.

Olit vaan hei PARAS KOIRA.
Rakastan sinua♥

vittu jes.Torstai 18.07.2013 06:13


tumblr_m19bodO6rz1rrumebo1_500.gif

Voi että miten ihanaa olla taas maailman paskin ihminen.
Heti jos sanon yhdenkin asian suoraan ja ihan vitun väärin niin koko maailma kaatuu ja ihmiset suuttuu. Sitten kun yrittää asiaa korjata ja pyytää anteeksi, niin eiköhän asia mene niin, että se on jo mahdotonta.
Vois vaikka kävellä punasia päin samalla kun tulee autoja ja jäädä "vahingossa" auton alle nyt. On meinaa juuri sellaset fiilikset tällä hetkellä.

Vinkki: älkää ikinä puhuko yhtään mistään mitään kenellekkään. Ja älkää olko minä.

Vittu MITÄ.

Mulle tuli muuten ihan vitun kylmä tän asian takia btw. Kiitoshei.

cat-fight10-1365599250.gif

NIII ja sit mul meni vittu ruokahalu ja yöunetki siinä samalla. Eli joo tässä kirjottelen torstaiaamuna klo 8.30 ja olen taas mennyt valvomaan koko vitun yön ja nyt sen vaan sanon, että mä vaan tärisen ja oon ihan koomasen näkönen. Silmät turvonnu, naama punanen ja muuten vaan aivan täysin sekasin hajalla ja väsyttää vitusti, mutta en jaksa mennä nukkumaan, koska sitten mä heräisin vasta illalla ja sitten en nukkuisi taas koko yönä ja sitten mua taas varmaan vaan vituttais enemmän ja enemmän ja maailma kaatuu ja plaaaa....!! :C

Ihan vaan jos joku on jaksanu lukee tämän blogimerkinnän, niin toivon, että olet kultainen ja yrität piristää minua jollain tavalla. Olisin siitä ihan hemmetin kiitollinen!

tumblr_luox8eCmmY1r6aoq4o1_500.gif

Sekin vielä, että mulla on selkäkin ihan helvetin kipee taas vaihteeks. >.<