IRC-Galleria

nosoul

nosoul

Ohhoh, mullahan oli tällainenkin...

ELÄMÄN KARUT KÄVYTPerjantai 10.08.2007 02:53

Paljon on ehtinyt tapahtua sitten viime kirjoituksen. Töitä ja moottoripyöräilyä pääosin. (same old, same old.)

Ensimmäisenä ja ehkä tärkeimpänä asiana nousee mieleeni se että mentiin ja perustettiin moottoripyörä kerho nimeltä INFINITY RIDERS. Kerhon idea on tuoda kaikki seudun "vetomiehet" eli stunt riding henkisen kumpipäät saman katon alle. On se vaan hienoa huomata ettei ole yksin sen tosiasian kanssa että päässä sumenee kun kypärän vetää päähän. HIENOJA MIEHIÄ HIENOINE HARRASTUKSINEEN!!!

Oma b-iltakin saatiin järjestettyä tässä taannoin, myötämielisen kauppiaan ja erään autofiksaus liikkeen omistajan ansiosta. Paikallisen kauppaketjun parkkipaikka suljetiin ja video kamerat käynnistettiin samalla kun pyörät heräsivät henkin kuljettajien starttaillessa pyöriään. Noin kaksi tuntia siinä tallentui videolle toinen toistaan hienompia stuntteja/temppuja/kikkoja. Yleisöäkin oli lehtereille ahtautunut kiitettävästi vaikkei kuvauksista ollut pienintäkään mainosta levitetty. Puskaradio ja viidakkorummut kantavat kyllä yleensä viestin asiasta kiinnostuneiden ja heidän kaveriensa korviin ja tämä tuli jälleen todistetuksi.

aikaa kului, bensaa paloi ja takarenkaita suli (tämän kesän neljäs menossa) ennen kuin pääsimme tähän päivään. päivään jota ei pitäisi olla.

Lähdimme IR ukkojen kanssa joka torstaiseen pyörien kokoontumiseen Turengin laivarantaan/suvirantaan. (rakkaalla lapsella on monta nimeä) Kyseessä siis on pieni kahvio veden äärellä. Pienen kahvion piha on suuri ja sinne kokoontuu motoristejä ympäri suomen. kerhomme jäsenet ovat siellä käyneet muita motoristeja ja heidän pyöriään tutkailemassa aina kun säät tai työt sen vaan ovat sallineet, eikä tämä torstai mundostanut poikkeusta. pyörät parkkiin ja pyörimään omiensa pariin. Aikamme alueella pyörittyämme ja pyöriä ihmeteltyämme näimme kun eräs pyörä kuljettajineen kaatui ja tämä synnytti niin sanotun "domino efektin." vieri vieressä seisseitä pyöriä kaatui kun domino nappuloita ennen kuin joku ehti pysäyttämään seuraavaksi kaatuvan pyörän kaatumisen seuraava pyörää vasten. Katselimme tilannetta kauempaa kauhistuneina. "-oliks meijän vessat noilla kohin?" joku ehti kysyä samalla kun epätoivo valtasi ryhmämme miesten mieliä! "- EI S**TANA, JOS OLH NI MÄ TAPAN SEN!" kuului eräs kommentti. Lähdimme kävelemään kohti tapahtuma paikkaa ja kas.. siellähän se. minun pyöräni. nurin. pitkin pituttaan. toisen pyörän jaltappi katteisiin sisään työntyneenä. Nyt oli huumori pois!

-"KUKA, MITÄ JA MINKÄ TAKIA?!!! Huusin. Tällöin minua 30cm lyhempi motoristi vierestäni nosti vapisevaa kättään. Juuri kun olin avaamassa sanaista arkkuani koskien hänen ajotaitojaan huomasin pyöräni kaataneen motoristin olevan nainen. Hillitsin itseni nopeasti, suljin juuri aukeamaisillaan olleen arkkuni ja pysyttelin järjevänä ja asiallisena. Vaikka totuuden nimissä täytyy myöntää että kyllä vitutti! ja paljon.

asiaa ja moottoripyöristä koostuvaa kasaa selviteltyämme totesimme että kaikkiaan seitsämän (7) pyörää oli haverin johdosta kaatunut. näistä seitsämästä pyörästä kaksi oli meidän kerhon pyöriä. Onneksi kaikkien kerholaisten pyörät eivät olleet samassa linjassa kuin minun pyöräni. muuten olisi kerhomme ehjien pyörien keskiarvo romahtanut alakerrosta alemmaksi.

Vaikkakin. totuuden nimissä. ei se silloin, sinä hetkenä lohdottanut että muutamien kavereiden pyörät jäivät pystyyn... sori vaan.

Huomena soitto yhtiöön ja sitten vain odottamaan pyörän kunnostusta... onhao tätä kesää viel jäljellä... mielellänihän minä seisotan pyörää kesän kaunimpina päiuinä.. S**TANA!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.