IRC-Galleria

nyyti

nyyti

jos et kurkkaa et voi kommata

[Ei aihetta]Tiistai 06.05.2008 15:24

Wabbu ja viikonloppu pääs menemään ohi.. liikuntaa ja remppailua tuli harrasteltua.. pikkuisen maakuntamatkailua ja veneilyä myöskin.

Tällä hetkellä kaikki kamat on sitten olohuoneessa. Paitsi jotain laatikoita, jääkaappi ja hella on kätsästi eteisessä. Ja sitten huonekaluja ja pelejä löytyy myös parvekkeelta. Sänky on olohuoneen nurkassa ja siellä voi hyvinkin nukkua, kunhan siirtää vaan nyrkkeilysäkin, vasarat ja kauhat niin ettei ne paina kovin pahasti kyljen alla. Makuuhuone on söpiksen vaaleanpunainen. Onneks siihen tulee se violetti pian päälle. Tai ihan juurikin niin pian kun kerkiää tekemään. Sitten sieltä puuttuu vielä lattia, listat ja himmennin. Niin ja se kaappikin. Miten musta tuntuu, että tällä listalla on aina ne samat asiat? Päätyseinä ja patteri (kuka prkl on päättänyt maalata patterin persikan väriseksi) pitäis vielä myös maalata valkoiseksi. Ja ikkunalistat. Tekemistä riittää ja tuparipäivä lähestyy uhkaavasti..

Keittiössä on nyt vihdoin laattalattia. Poju laitto sen viikonloppuna kuntoon. Seuraavaks sielläkin tarvis maalata. Onneks ei ollu rahaa niin ei tarvi laittaa keittiön kaappeja vielä. Tuntisko joku muuten hyvää putkimiestä? Mun keittiössä kun ei oo liitäntöjä pesukoneelle prkl.. Kaikkea muutakin "pientä laittoa" on vielä jäljellä. Aika loppuu kesken. Voisko joku myydä?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.