IRC-Galleria

nyyti

nyyti

jos et kurkkaa et voi kommata

[Ei aihetta]Torstai 15.05.2008 11:33

Aamuherätykset alkaa taas pikkuhiljaa olla aika tuskasia... Ei olis juurikaan napannut lähteä töihin, mutta täällä taas oon - tekemättä mitään.

Eilen karkasin taas vähän etuajassa kotiin ja menin laittamaan paikkoja kuntoon. Kuljettelin taas tavaroita edestakaisin ja järjestelin hyllyille, tällä kertaa vähän lähemmäs oikeita paikkojaan. Tuli huomattua jälleen kerran miten arsesta sen vaatehuoneen hyllyt on. Tai siis lähinnä se, että on kovin paljon tankoa eikä juurikaan sitä hyllyä. Ei ihan täysin pysty ymmärtämään, miten siellä on esimerkiksi joku lapsiperhe pystynyt asustelemaan...

Käytiin isoveljellä kahveella ja ne oli nähneet kovasti vaivaa ja tehneet gluteenittoman kakun, jotta Esakin vois syyvä.. Olin ihan otettu. Vietiin sitten lahjaks Artolle 3D palapeli, josta pitäis muodostua karttapallo. Siin oli palojen takana nummerot että mitkä menee vierekkäin. Ihan lällyä :D Lassi on kasvanut kovin. Se osaa jo hymyillä kovasti. Suloinen. Parasta ehkä on se, että se osaa kannatella ite päätään, niin mun ei tarttee pelätä ihan niin hirveesti ku otan sen syliin. Ens viikolla Lassi saa kuulemma alkaa syömään soseita. Kumman nopeesti se kaveri kasvaa... Onneks asun nyt lähellä niin voin nähdä useammin.

Illalla kun päästiin kotiin tehtiin vielä hommia. Esa tasoitti ja hioi keittiön seinät ja laittoi liukuovikomeroon ovet paikoilleen. Kuulostaa helpommalta kuin on.. Mä kiskoin ikkunalaudan irti, kehystin palapelin, kokosin hetken hyllyä ja sitten maalasin niitä tasoiteltuja seiniä. Tänään pitäis maalata ne uusiks heti kun pääsee kotiin ja sitten illalla jos kerkiää niin vielä pintaväri. Sitä sun tätä pitäis vielä kiinnitellä seinille sen maalauksen jälkeen ja listat puuttuu joka paikasta ja säkki katosta, taulut seiniltä ja jonkun pitäis vielä siivota ja leipoa. Hyvä kirjoittaa itelle nettiin tällaista muistilistaa, että mitä vielä on tekemättä :D Ainiin.. muista kiinnittää keittiön kaappeihin ovet.

violetti huone (aka makuuhuone) pieneni huomattavasti, kun sinne tuli vaatekaappi. Olkkari taas alkaa näyttää kumman isolta, kun sieltä on saanu vietyä tavaroita oikeille paikoilleen. Ehkä ne siit sitten tasoittuu...

Kah... kahvitauko. Täytynee lopettaa hetkeksi tämä hillitön työnteko.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.