IRC-Galleria

nyyti

nyyti

jos et kurkkaa et voi kommata

Ei hupia päivilleMaanantai 17.07.2006 22:33

ei sitten mennä särkänniemeen, arkale. Ei kukaan suostunut lähtemään vaikka kuin epätoivosesti kyselin. Mihin on kadonnut ihmisistä kaikki spontaanius? Tai no Mirka olis ollu valmis lähtemään mutta kun se ei ois kuulemma viittiny tulla hirveemmin mihkään laitteisiin eikä ottaa ranneketta ni ei se ny ois ollu ollenkaan mukavaa. Ku idea että lähtee johonkin huvipuistoon kaverin kanssa on se että sit kans käydään niissä laitteissa sen kaverin kanssa.
Kostoksi tästä kaikille TEILLE kävin tuhlaamassa kesprolta saamani lahjakortin (jota en olisi ansainnut kun en ole enää moisessa paikassa töissäkään) ja ostamassa Poets Of The Fallia. Olkaa vaan sitten keskenänne niin! Tai töissänne! Ihq musaa kyl.. melkein leijun.
Kävin myös kyselemässä josko puhelinliikkeen setä olis osannut korjata mun headsetin mutta eipä sitä kuulemma saa kuntoon. En sitten jaksanut ostaa ainakaan toistaiseksi uuttakaan. Ehkä joku toinen päivä. Thingumuy lähti myös kanssani lohdutusjäätelölle ennenkuin joutui menemään töihin. Oli ihanan lämmintä, tosin oli ihan liikaa vaatetta päällä. Huomiseks uhattiin viilentyvää. Pitäis periaatteessa mennä ulos nyt ja nauttia tästä. Mutta voipi käydä niinkin että jään sisälle vaan idlaamaan... ei mitään uutta

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.