IRC-Galleria

nyyti

nyyti

jos et kurkkaa et voi kommata

[Ei aihetta]Maanantai 10.11.2008 17:01

On tullut pidettyä niin paljon radiohiljaisuutta tässä, että ehkä tänään sa vielä kirjoittaa lisempääkin...

Etsiskelin äsken (tai tunti sitten) jonkin laulun sanoja, jotka soivat mielessäni ja niiden laulunsanojen kautta eksyin sitten jonkin blogin sivuille. Utelias kun olen niin lähdin lukemaan kyseistä blogia (Tarinoita harmaan puun kylästä), joka kertoi perheestä, johon kuului kaksi äitiä ja pieni tyttö ja akateemisia pätkätöitä. Oli jännä lukea tuota blogia. Jotenkin niin selkeästi ja mukaansatempaavasti kirjoitettu, että vallan jäin koukkuun. Olisi hienoa osata kirjoittaa niin luomoavasti arkipäiväisistä asioistaan. Nimien vaihtaminen joiksikin satuhahmojen nimiksi muutti koko blogin jotenkin sadunomaiseksi ja silti tiesi sen olevan totta. Mitä enemmän vaikeuksia tarinamme sankarilla Eintelilla oli, sitä enemmän hän kirjoitti.

Ehkä mun on vaivannut juuri se... Kaikki on mennyt niin hyvin, ettei ole tullut kirjoiteltua. Diplomityö tuli uunista ulos. ei ehkä niin hyvällä arvosanalla kuin olisi voinut tulla, mutta enpä kyllä jaksanut siihen panostaakaan. Elo miehekkeen kanssa sujuu sopuisasti ja mukavasti. Työpaikka järjestyi.. Koulun loppua ei vielä kyllä näy. ei sitä vaan halua kirjoittaa aina pelkkiä positiivisiä juttuja... jotenkin "kel onni on hän onnen kätkeköön" ajattelu on iskostunut johonkin selkärankaan. Positiivisia juttuja ei millään tavalla ainakaan hehkuteta. Toisaalta taas paskoistakaan jutuista ei jaksa kirjoittaa kun ne vituttaa liikaa, eikä jaksa jakaa niitä kaikille. Kun tenttiin lukeminen ei suju eikä tentit onnistu, ja silloin kun työn kanssa oli epävarmaa ja vitutti.. ei niitäkään ajatuksia halunnut jakaa.

Ehkä ongelmana onkin se, että tää ei ole kovin anonyymia kirjoittamista. Tästä blogista näkee heti, kuka sen on kirjoittanut ja tämä linkittyy myöskin kovin helposti blogikirjoituksissa kuvattuihin ihmisiin. Ei aina halua, että kaikki saavat tietää minusta ja lähipiiristäni kaiken. Tai siis saisivat tietää jos kirjoittaisin kaiken. Ehkä tähän olis ratkaisuna joku anonyymimpi blogi jossain muualla. Mutta ei toisaalta jaksa alkaa säätää.. This will do for now.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.