IRC-Galleria

nyyti

nyyti

jos et kurkkaa et voi kommata

Päivin kirjain SPerjantai 14.11.2008 16:32

Sulkapallo
on kyl kivaa. eilen käytiin pelailemassa pitkästä aikaa pojun kanssa. Tai siis en mä oo pojun kanssa koskaan käynytkää pelaamassa. sulkapallo on selkeesti vahingoniloisten ihmisten laji. tai ainakin esan kanssa koko ajan kiusattiin toisiamme siin ja naurettiin räkäisesti. Suunniteltiin jo että pitää mennä pian pelaamaan. Mutku poju on pari seuraavaa viikkoa niin kiireinen. Tarvii varmaan varata sen kalenterista aikaa itelleni.

syöminen
On edelleen mukavaa. Piti olla 12h syömättä viime yönä. Tosi rankkaa :D Kävin aamulla labrassa. Ne vei multa 2 verta. Kostoksi menin sen jälkeen syömään aamupalaa. jonka poju vieläkin laittaa mulle valmiiksi joka aamu. vaikka työkaverit on jo pitkään veikkaillu ettei se enää kauvaa jaksa.

sali
siellä pitäis käydä. löytyis täältä nokialtakin pari. Tarvis vaan motivaatioo. Tai sitä pirteyttä. Toisaalta jos sitä alottelis sillä sulkapallolla eka..

sänky
is about my favourite place nowadays. Viime yönäkin tuli nukuttua 9.5h. Lisempää olis pystyny ihan helposti nukkumaan. siellä on lämmintä. ainakin kahden peiton alla.

sukkien parittaminen
on inhokkihommaa. Pitäis olla pelkastään erivärisiä tai kuvallisia sukkia niin pystyis siihen. Mutku taloudessa asuu kaks ihmistä jotka yleisesti suosii mustaa perussukkaa. Joskus ehkä vahingossa sinistä. Se on ihan mahdotonta hommaa. Siksi oon suurimmaksi osaksi ulkoistanut homman avomiehelle :)

seinät
on mulla aikas hienoja. Makkarissa ne on violetit ja olkkarissa kasvaa puu oranssilla pohjalla. Eihän tuolta pysty ikinä muuttamaan poies kun ne on niin ihqui <3

sunnuntaiaukiolot
meinaavat ehkä sunnuntaisin alkaa pitää kauppoja auki. Hyvä! en mä arkisin jaksa mihinkään, tai ehdi. eikä tarvi muistella että onkos nyt sellanen sunnuntai kun on kaupat auki vai ei. ikävä homma kaupan työntekijöille. Mut saahan ne niistä lisiä..


silmäpussit
kasvaa mullakin vaikka nukun palion. jännää.

sukkahousut
on varmaan jonkun sovinistin keksintöä.

sovinistit
tahtois että naiset ei sais niin paljon palkkaa. kun ne joka tapauksessa saa miestensä rahat käyttöönsä. ja sitten ne ei hyväksy sellasia huonompitulosia alemman palkkaluokan miehiä jos ne saa ite paljon rahaa. sit ne miehet ei saa seksiä ja jotku miehet saa sit paremmin seksiä. ja se on ihan niitten naisten oma vika kun hakeutuu heikkopalkkasiin töihin niin ei niille kuulukkaa antaa samaa palkkaa ku miehille. kun ei niitä kiinnosta raha eikä työssä kehittyminen. tai jotain tällaista soopaa oli joku mies tutkinut jossain Jyväskylän lipastossa. huhhuh.. kaikkee ne painaa :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.