IRC-Galleria

nyyti

nyyti

jos et kurkkaa et voi kommata

[Ei aihetta]Maanantai 28.05.2007 13:09

Melkein alkais oleen tavarat kasassa. Vaikka kyllähän joka paikassa vieläkin lojuu kaikkea irtotavaraa. Vaatteetkin on jo pakattu ja vain muutama vaate on repussa käyttöä varten. Kuin myös shampoota yms. Vähän kuin olisi retkellä omassa kodissaan. Eväätkin on aika retkellisiä, kun ei tuonne jaksa edes mitään ostaa.
Lauantaina Elmon kummitytön synttäreitten jälkeen kävin ostamassa jotain pientä kivaa iltapalaa citarista. kotiinpäin lähti pullo vimiä, wc-raikastin farkkuhame, juhlapaita, 2 toppia, huppari ja voileipägrilli. Unohdin ostaa iltapalaa.
Eilen käytiin kävelyllä tuolla uudella kämpällä ja vietiin sinne kaikkea todella tärkeää. Nyt sieltä löytyvät siis jääkaappimagneettini, seinävaate, kartta, tratti, biljardikeppi, hillitön kasa henkareita, onnenbambua varten ostettu maljakko, viinipullo, sulkapalloja, suksivoiteita, frisbee, minipetanki, salihanskat, sählypalloja ja tietysti energiajuomatölkkikokoelma. Jotain vaan piti viedä :D
Eilen käytiin myös katsomassa Vaara verkossa -leffa. Ihan mukava oli päästä hetkeksi eroon laatikoiden ja muovipussien täyttämästä kämpästä. Kuten aika paljon tässä lähiaikoina niin nytkin toivon, että ihan vaan pari päivää pääsisin hyppäämään ajassa eteenpäin. Sit olis vaikka jo osa kamoista paikallaan uudessa kämpässä...
Tänään olis futispeli. Toivottavasti tuo sadesää tuosta kirkastuis... Mä oon ehkä huonoimmassa kunnossa ikinä. Jonkun pitäis viijä mut treenaan. Ja juokseen.
Mutta jos vaikka töitä...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.