IRC-Galleria

Tergui Turust! Ade is home! :)Lauantai 25.10.2008 18:57

Hei vaan kaikki rakkaat mummot ja pikku-tohvelit! :)

Pitkästä aikaa saavuin omaan rakkaaseen kotiini turkkussee ja ai että on taas kiva olla kotona! :) ainoa harmi kun tuo pieni vekotin tossa hartioiden välillä taas särkee... :( heräsin aamulla jälleen kerran päänsärkyyni ja otin pari buranaa että pysy sitten pystyssä BB-Gamessa.

Tänään tosiaan oli mun toinen suora lähetys BB-Gamen parissa ja oli aivan tajuttoman hauskaa!!! Oltiin Farbodin kanssa yhdessä kikkailemassa, veli-pipo sekä vanhaveli-käsi vieraili studiossa, pisti Farbodin tiukkaan ristikuulusteluun, ja Fabe myönsikin kuulustelussa jännittäneen päivän lähetystä Homo-pelon takia?! hyvin äkkiä veli-pipo pyysikin Farbodia poistumaan studiosta. Fabe kuitenkin palasi piakoin studion puolelle hieman punastuneena ja jatkettiin lähetystä. BB-Gamessa nähtiin mm. afrikkalais-persialainen pyykinpesu tanssi, turkulainen latinolantio sekä Shaggyn biisin Bombasticin tahdittama Farbodin P.I.M.P ylistys!

Joten jos missasit kaiken sekoilun ni ei hätää! :D toivonmukaan ensi lauantaina saadan klo.11.15 kokea samanmoinen spektaakkeli uudetaan entistä kovemmilla panoksilla!!! :D

Nyt tosiaan päätä särkee sikapaljon ja yritin äsken junassa nukkua mut ei oikeen luonnistunu, joten kohta vetäydyn kanelipullaksi peiton alle lämpimään ja poden särkyni pois. :) sen jälkeen voi suunnata kauppaan ja ehkä jopa illalla tavata jotain kavereita jos saa tän pienen pyllyn ylös sängystä....

Eilen oltii mertsin kanssa syömässä kiinalaista ja juttelemassa talosta, tapahtuneista ja ulkomaailmaan tulosta... Mertsi oli jotenki ihan eri näkönen tääl ulkomaailmassa ku talossa ja mainittakoon et mertsilä oli tosi tyylikäs syys-takki! :)

Miankin tapasin pikaseen ennen mertsiä muttei ollu aikaa istua ku 15min.. kaikille kuitenki kuuluu hyvää, vaikkakin ulkomaailmaan tulo on jokaiselle ollut enemmän tai vähemmän raskas.

Mullakin eka viikko oli henkisesti todella raskas ja olin tosi ihmispelokas enkä uskaltanut liikkua oikein missään, varsinkaan yksin. Nyt kuitenkin oon jo päässy vähän arkeen kiinni ja tuntuu kivalta vipeltää kaupungilla ja mennä paikasta toiseen vapaasti, käydä pizzalla, kiinalaisessa tai eräässä maailmanlaajuisen hampurilaisketjun kulinaristisia elämyksiä nauttimassa. :)

Huomenna ois sit taas kerran suuripäivä kaikille täysikäisille kun saa ja pitääkin lähteä äänestämään. Ite en vielä tiedä ihan tarkkaan ketä aion äänetää mutta muutama potenttiaalinen ehdokas on jo löytynt.
Tärkeintä on kuitenkin se että käy käyttämässä oikeutensa kun meille moinen mahdollisuus on suotu, äänestää vaikka tyhjää jos ei tiedä ketä äänestää, koska se on kuitenkin meidän kansalaisten ja kadun taapertajien oikeus ja velvollisuus ja mahdollisuus vaikuttaa! Varsinki kunnallisvaalit on tärkeitä koska ne henkilöt ketä siellä istuu kunnanvaltuustossa päättä meidän asioista ja ne on lähinnä meidän arkea ja omaa kotia.. :) Joten muista äänestää!!!!

Noin, siinä tämän vuoden saarna! :D okei.. he he...

Huomiseks on luvattu kuulemma vuosi-sadan myrskyä ja radiossa oli kuulemma käsketty varata kynttilöitä ja taskulamppua kun voi kuulemma tulla tuhoa... jännää!
Mä rakastan myrskyä, sadetta ja ukkosta yli kaiken! ylipäänsä kun luoto jyllää ja näyttää voimansa mihin se pystyy. Joten ei muuta ku lapaset käteen, sadevaatteet päälle ja ulos nauttimaan ilmasta!! :)
Sit voi tulla takas kotiin lämmittelemään, juomaan kaakaota tai jonku lämpimän drinkin, kattoa leffan ja AH, vaan röhnöttää ja syödä kaikkea mahd epäterveellistä ja rasvasta tai makeaa... nam !! :)

No joo, ehkä mä nyt vetäydyn sänkyyn vähitellen lepäämään, rumimmat vanhat college housut on jo jalassa sekä vanha kulahtanu paita. Mikäs sen ihanampaa ku olla kotona taas!! :)

Talosta lähdön jälkeen lopetin tupakanpolton ja olin puoltoista viikkoa polttamatta, nyt on kuitenkin taas pari päivää tullut pikkasen poltettua mutta ens viikolla taas jätän väliin.. vielä on kuitenkin aikaa lopettaa kokonaan ennenku vauva syntyy..!! :) sitä innolla odottaen!!!


Jiiiii-haaa-WO! :) se o mooidos! :)

Kram,
Ade

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.