IRC-Galleria

Blogimerkintä

« Uudempi -

Ciao! :)Perjantai 05.12.2008 22:37

Pitkästä aikaa MOI! ☺

Eilen sattui jälleen nolo tapaus kun suuntasimme Jari-Matin kanssa turkulaisen Aamuset lehden järjestämään elokuva näytökseen. Olimme Masan kanssa saanut kutsun tulla katsomaan uusinta James Bondia, Quantum of Solace leffaa jo viikkoja sitten, ja tunnollisena kalenterin käyttäjänä kirjasin oitis tapahtuman kalenteriini intoa paukkuen.

Samalla sitten sovin muitakin tapaamisia turkuun jottei tulisi pelkän elokuvan takia käytyä kun pankkitili ammottaa tyhjyyttään. Aivan kuten iltalehtikin kirjoitti ”BB-talo köyhdyttää asukasta” ... niin totta. :)
Joten jos haluat rikkaaksi, BB ei ole se keino!!! Trust me!! Been there, done that, bit didn’t buy the t-shirt!! ...BB-Colan kyllä kävin ostaa sivasta... skämt o sido!

Joka tapauksessa, olin ke-tors välisen yön töissä Se Oikea chatissa mtv3:lla ja aamulla lähdin suoraan lähetyksestä turkuun ja omaan kotiin pikku-nokosille pitkästä aikaa. Ehdin nukkua 2h kun piti jo mennä suihkuun ja lähteä kaupungille. Rehvakkaana suuntasimme Masan kanssa rinta rottingilla kohti elokuvaa. Olihan se sentään kutsuvieras näytös jossa pitäisi edustaa.

Kun lopulta saavuimme elokuvateatteriin, näytti paikka kovin autiolta, vain muutaman immeisen ollessa paikalla. Kyseessä olis siis päivänäytös. Pohdimme ihmeissämme mitä tämä oikein tarkoittaa, kunnes viimein karaistuimme ja menimme kysymään nuorelta tytöltä joka oli tiskin takana missä kutsuvieras tilaisuus mahtaa olla?
Tyttö näytti kovin hämmästyneeltä ja sanoi että nyt hän ei ole valitettavasti tietoinen asiasta mutta käy takahuoneessa katsomassa heidän ”special” listaansa.

Iloisesti tyttönen hyppeli takahuoneesta takaisin luoksemme terhakka puna kasvoilla ja vieno naurava ilme mukanaan ja ilmoitti että ”Näytös oli jo eilen, te ootte pojat päivän myöhässä!” :D

MITÄ?!?! :D päivän myöhässä?!? Mten tämä on mahdollista??

Nöyränä keräsimme häntämme koipiemme väliin ja poistuimme nolona paikalta. Me olimme päivän myöhässä, ja jälleen kerran olimme tulleet estradille melkein kuin maailman omistajina menossa ilmaiseksi katsomaan elokuvaa!! :D

Näin ei kuitenkaan käynyt, jotenkin minä olin pienin turkulaisin kätösin onnistunut kirjaamaan tapahtuman viereiselle päivälle kalenteriini ja nyt harmitti, ketutti ja liputti ankarasti!! Ja jälleen kerran olin onnistunut vetämään Masan mukanani pohjaan uppoavalla laivallani, ankkuri oli heitetty veteen jo silloin kun kirjasin elokuvanätöksen kalenteriini. Tämä oli alun alkaen tuhoontuomittu päivä siis.

Täysin häkeltyneinä tapahtuneesta olimme kumpikin Masan kanssa sanattomia, emmekä tienneet mitä tehdä tai minne suunnata, vaan kävelimme päättömänä pitkin turun kävelykatua.

Nyt oli viimeisetkin rippeet maineesta ja kunniasta mennyttä. Ei auttanut muu kuin kerätä hitaasti itsensä ja ajatuksensa ja päätimme suunnata minun luokseni. Siellä olisi saunua, juomaa ja elokuva.
Ja luojalle kiitos saunasta!! Vai pitäisikiö kiittää Kikiä sittenkin..? hänhän on kuitenkin korkeampi tahoinen kuin luoja itse.. ;) no se oli huumoria!! ;)

Jokatapauksessa Sauna ja Free Jimmy leffa pelasti illan. Elokuva kertoi narkkari elefantista venäläisessä sirkuksessa joka toimi huume kuriirina. Free Jimmy elokuvassa oli useampi kohtaus joka muistutti elävästi liskojen-yönä tai lisko-diskona tunnettua henkistä tilaa joka tulee liiallisesti viinan juonnista, tai itse asiassa sen puutteesta vierotus oireiden myötä. Toisilla useammin ja toisilla harvemmin, eikä läheskään kaikki edes koe liskojen-yötä elämänsä aikana. Itselleni se siunaantuu usein jo yhdenkin baari illan jälkeen.. hyi..

Päivä kuitenkin pelastui, saunat saunottiin ja olin jopa nukkumassa ennen kymmentä.
Tätä kirjoittaessa saapu kello puolta päivää ja matkaan junassa innostunein tunnelmin kohti BB-Gamea. Tänään nimittäin on BB-Gamen viimeinen lähetys joka huipentuu useamman tuhannen euron pottiin jonka saan antaa pois ja studioon minulle tulee vieraiksi ihana ja hellyyttävä Ansku sekä maanpäällinen Jumala, Kiki!

Mie tiesin! Mie tiesin tän!! :)


-Ade


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.