IRC-Galleria

Läyhääminen vei ääneni! :DMaanantai 10.11.2008 17:49

Eli morjensta taas sinne näyttöpäätteiden ääreen!! :)


Takana on huikean hauska viikko läyhäämisen manttelinperijän Masan eli Jari-Matin kanssa. :) Ja muutenkin on ollut kiva viikko. :) Hetkittäin on edelleenkin ahdistanut ulkomaailma ja ihmiset mutta enimmäkseen on ollut mukavaa, kivaa ja jopa huikeeta sekä aivan tajuttomia ihmistapaamisia!! :D sekä tietysti on helpottanut nähdä että Masaa on ahdistanu 10 kertaa enemmän ku mua ku sille ulkomaailma on vielä enempi uus asia!! :D (vahingon ilo se paras ilo) ;)

ELI ISO KIITOS TEILLE kaikille ketä ollaan nähty niin turussa, helsingissä, porvoossa kuin kotkassakin!! Sekä tietysti siinä matkan varrella! :)

Kaikkihan alko keskiviikkona kun Masa pääsi vihdoin pahimmasta myllytyksestä pois ja oikeesti vapaalle ja lähdettiin yhdessä sillon keskiviikko aamuna junalla turkuun. Koko junamatka oli yhtä läyhäämistä ulkomaailman astumisesta, kaikista tunteista ja tunteikastahan se olikin! enimmäkseen kyllä naurettiin koko junamatka ja itseasiassa läyhäämistä ja naurua on riittäny taukoamatta tähän hetkeen asti!! :D

Ulkomaailmaan tulo on ahdistava kokemus varmasti jokaiselle BB:läiselle, jotka on ollu vähänkään pidempään talossa. Varsinkin se että ihmiset kokevat ja ovat nähneet asiat niin eri tavoin kuin mitä me talon asukkaat itse. Ulkomaailmassa on jokaisesta asukkaasta oma kuvansa joka ei välttämättä yhtään pidä paikkaansa siihen miten me olemme sen kokeneet talon sisällä. Niin on varmasti myös sulla joka tätä luet, jos olet yhtään seurannut BB:tä, joka on aika oletettavaa koska luet tätä. Joten sinullakin on varmasti oma käsityksesi siitä millainen ihminen minä olen, minkälainen on Niko, Chipa, Johan, Tero tai Jari-Matti. Ja se käsitys tuntuu olevan täysin poikkeava monessa, ei kaikessa, mutta monessa meidän omista käsityksistä. Onneksi on myös paljon niitä jotka ovat nähneet monen asia läpi, ja ymmärtäneet asioita myös oikein, miten ne ovat tarkoitettu ymmärrettäviksi. Esimerkiksi moni käsittä Jari-Matin huumorin usein väärin kun hän viljelee aivan mahtavaa ällyllistä kikkailua, sarkasmia ja ironiaa ja useimmiten ilme täysin vakavana.

Monelle talosta tippuneelle on ollut vaikea käsitellä juuri sitä kysymystä että "miksi minusta on annettu juuri tällainen kuva? Miksi ei ole näytetty jotain hauskoja ja kivoja asioita talossa jota tapahtui?" Tuntuu että monet asiat jotka olivat talossa merkittäviä tapahtumia on pyyhitty historian kirjoista pois. Niitä ei löydy netti-tv:stä eikä youtubesta. Niistä ei ole edes kirjoteltu tuotannon omille uutis sivuille! ja meille ne on talossa ollut niitä parhaita hetkiä. Sitten tulee niitä asioita jotka ovat olleet täysin merkityksettömiä talossa ja asukkaiden yhteisössä ja täällä ulkomaailmassa ne ovatkin olleet suuria asioita joita ihmiset ja media on ruotinut kovaa ja korkealla.

Fakta kuitenkin on se että Big Brother on viihde ohjelma, eikä mikään Discovery kanavan fakta-pläjäys jonka tarkoitus olisi antaa jokaisesta se oikeasti oikea minä-kuva, vaan juuri se kuva joka viihde-ohjelman kannalta on paras. Ja se on selvä!! niin minäkin tekisin jos se olisi minun ohjelmani. :) me ollaan pelinappuloita suuremmassa kuvassa, jossa media pelaa vahvaa roolia. Media tekee merkityksettömistä asioista ja tapahtumista merkittäviä. Uutiskynnyksen ylittää kepeästi esim Henna siivosi mini-hameessa.
Järkyttävintä on ollut huomata tilastoja katsellessa eri nettisivuilla kuinka luettuja nämä uutiset ovat.

Olen seurannut suomalaiten iltapäivälehtien top.10 luetuimpia artikkeileita ja todennut kauhukseni mutta myös huvittuneena että tässäkö me nyt ollaan?! Monena päivänä on päivän kymmenen luetuimman uutisen joukossa yli 5kpl BB uutisia!! ja monesti hallinnoi ykkössijaa!! vaikka maailmaalla ja omassa kotimaassa tapahtuu suuriakin asioita ja oikeasti hirvittäviä asioita jotka vaikuttavat meidän elämää, me seuraamme kuitenkin tarkemmin BB:n tapahtumia.

Mutta onhan se myönnettävä, Big Brother on mahtava formaatti. Se on sosiaali-Pornoa parhaimmillaan. Päästään tirkistelemään toisten elämää oikein urakalla ja nauttimaan siitä mitä ne tontut siellä tekevät. On mahtavaa samaistua BB talossa asuviin asukkaisiin ja joko kannattavan niitä tai vihaavan niitä tai kumpaakin. Yleensä asia on jälkimmäisen kannalla. Sä pääset eläytymään toisen elämään, seuraaman heidän arkea, huuta suosikkisi mukana kun hän tappelee ja itkeä kun suosikisi voi huonosti. Se on äärimmäisen mieltäkiihottavaa voyerismiä ja itsekin nauttisin siitä ja toivon että ensi vuonna tulee seuraava BB jolloin saan itse istua television paremmalla puolella ja kiherrellä onnesta ja vihasta kun seuraan suosikkini temmellystä talossa. :) ah!! tosi tv formaatit mikä mahtava lahja tirkistelylle!! :D

Tarkoitukseni oli kirjoittaa kuluneesta viikosta mutta eksyin aiheesta pahasti!! :D

ja nyt kello käy niin kovaa etten ehdi jatkaa kirjottelua vaan pitää rynnistä helsingin keskustaan ja mennä syömään Läyhäämisen Manttelinperijän, eli Masan kanssa! :)

Joten, palaan illemalla jälleen yhtä kokemusta rikkaampana läyhäämään teille SUSTA ja TEISTÄ!!! :)
Eli maailman parhaimmista faneista ja ihmisistä jotka ollette tulleet juttelemaan ja tehneet päivistämme Masan kanssa hulvattoman hauskia ja ikimuistoisia!!! :) joten valmiiksi jo KIITOS SULLE!!!

Kotka-kolmonen palaa illalla!! :)

MOI!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.