IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Wanhojen tanssitTiistai 16.12.2008 17:43

Tänään olin taas kerran vanhojen tanssi harjoituksissa yhdessa mahtavan parini kanssa.
Heti alku tunnista tunnelman sai ainenkin minun osaltani kattoon se kun selvisi, että tänään tanssimme Lauri Tähkä cd:n säestyksellä. Siis voi v*ttu! Ei sitä vaan voi kuunnella 2minuuttia pidempään. Onneksi ei sitä sitten niin kauaa kestänytkään, vaihdoimme nimittäin esittäjää Reijo Taipaleeseen ja biisi mikäsmuukaan kun Satumaa. Noh..mielummin Reiska kuin Lauri Tähkä.

Jossainvaiheessa pienessä flunssassa ja kuumeessa askelia opetellessani välähti mieleeni onko vanhojentansseissa oikeastaan edes mitään järkeä?
Miettikää nyt, juttuhan on matkittu suoraan jenkeistä. Siellä tosin on pikkusen kovempi ja hienompi meno kun meillä Suomessa. Siellä se on oikea tapahtuma jossa on satoja katsojia ja oikeat ,hienot esiintymis salit.
Meillä Suomessa vedetään hikisessä jumppasalissa;jonne on alempikoululaiset pakotettu tulla katsomaan, koripallokentän viivoja pitkin vakavalla naamalla. No ainoa hyvä syy ehkä loppujenlopuksi miksi kannattaa tanssia on siitä saatava kurssi. ...ja tietysti jatkot! Tänään meille ilomoitettiinkin, että jatkot meidän osalta on sitten jossainpäin Kuopiota ja esiintymässä on Lord Est!
Eli v*tuiks meni sekin. Ei ainekaan oikein allekirjoittanutta saa fiiliksiin kyseinen bändi. Täytyy vetästä sen verran sitten varmaan tumua, että ei ihan hermo mene.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.