IRC-Galleria

Hyvä piia..hyvä!!! Oon niin nolo!Sunnuntai 05.11.2006 23:15

Niin miten se eilisen juttu loppuikaan, et olispa huomennaki yhtä onnellinen olo..mitä hä!?
On kuule melekosen onnellinen olo, ei helevetti, miksi aina minä oon niin päissään miksi!!?? Mä en käytä enää ikinä mittää alkoholia, ku lopputulos on tämä. Eikä mua saa viiä minnekään missä pittää osata käyttäytyä ja juoda siivosti, ei helevetti. Ville mä oon niin pahoillani siitä että sulla oli ehkä kaikkien aikojen paskoin avecci, uutta kutsua odotellessa... =) ei taija ropsahtaa mulle avecci pyyntöjä ennää..

Muistikuvia ei oo..ja ne mitä on olis parempi ettei muistais, hyvänen aika sentään.
Mutta Samipa ostikin mulle kilon karkkia höheltä yöllä..tai ei ihan kiloa mutta 700 grammaa, ja nyt ne on jo syöty melekeen..oon valtava..valtavalta.. Saatoin myöskin nauttia osan perhepitsasta ja mikrohampparin ja pitihän se vielä tässä kotiutuessakin vetästä leipää, tottakai, ettei näläkä pääse yllättään, huomenna näytän taas ihanalta..varrrmasstii..

Oli kyllä ihana herätä taas aamulla, mutta sitte joku alakaa siitä vierestä että tiiäkkö mitä nää eilen tekkiit...no en tiiä, elekääkä jumalauta kertoko jos tiiätte, mää oon pahoillani kaikesta! Jos huomenna ei oo maanantai masennus nii ei sitte millonkaa..

Ainii ja sitte on tämä elämän ikuinen kysymys että mikä vittu saa jonku ihmisen sanomaan toisesta jotakin mikä ei pidä paikkaansa, minä en perkele ymmärrä, mutta ihan sama, puhukaa niin palijoko ku jaksatte, meikä ei välitä en sitten yhtään.


Ai että minä tykkään jostakin, eilen illalla kahdeksasta eteenpäin saatoin tykätä koko muustakin maailmasta, ja oon pahoillani siitä ..sinä teet minut niin onnelliseksi, ja sitte taas niin surulliseksi..tykkään tykkään tykkään...

..tähän on hyvä päättää.


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.