IRC-Galleria

qbas

qbas

Count of The Great Oceans
MÄ SAIN TÖITÄ!!!!

Viime perjantaina oli tosiaan tämä yksi haastattelu jossa kävin ja se haastattelu meni aivan mielettömän hyvin, kesti kaiken kaikkiaan puolitoista tuntia ja se oli rennoin tuollainen haastattelu jossa olen ollut, siinä hyvin paljon tuli puhuttua kaikenlaista mitkä ei liittynyt aiheeseen (haastattelija rupes kertomaan omasta perheestä mulle ja itse jaoin kanssa oman elämän kokemuksia ), hän sanoikin haastattelun päätteeksi että täytyy olla ihan hemmetin kova tekijä jos mut päihittää. Soittikin maanantaina ja sano että olen heidän kanditaatti jota tarjotaan Kunnallisten Eläkevakuutukselle ja sieltä heidän atk-henkilönsä soitti mulle ja vähän kyseli mun CV:n lisäksi asioita. Ja olivat kai sitten tykänneet kun olin kelvannut ja aloitan nyt työt sitten 7.1.

Palkka on nyt sen verran suuri (sain juuri sen mitä halusinkin ) että pystyn kustantamaan itseni autokouluun, vieläkään en oikein tajua tätä että sain töitä ENNEN JOULUA, paras joululahja kyllä. Nyt onkin aika raukee olo kun oon stressannu ja jännittäny tätä että saanko työtä vai en ja sain kun sainkin ennen ensi vuotta.

Aika paljon tapahtunu lyhyessä ajassa: mentiin murun kanssa kihloihin ja sitten vielä sain töitä , nyt aionkin levätä kunnolla ennen uuteen työpaikkaan menemistä ja tottakai sekin jännittää kun uuteen paikkaan menee ja toivon että kaikki menee hyvin.

Viime viikonloppuna oli tosiaan tämä Mielentaiteen pikkujoulut ja ihan hyvää teki päästä vähän pois ja ajatukset pois työnhausta yms. Kylpylä oli tosi rentouttava paikka vaikka ne avaimet jotka saatiin oli aivan perseestä, hyvä jos pääsi pukukoppiin enään. Ravintolassa ruoka oli aivan älyttömän hyvää ainut huonopuoli oli se kun täytyy niin nopeasti ja ei meinannu saada syötyä ihan kaikkea (toisaalta oon varmaan laihtunu tässä kun oon stressannu näitä työasioita ja ei oo oikein ollu ruokahaluakaan). Kaiken kaikkiaan oon laihtunu parin vuoden sisällä 8 kiloa , oli se aikamoinen shokki kun kävin vaa'lla. Toivon vaan etten nyt enää laihtuisi koska nyt on sellainen "ihanne" paino, mahaakaan ei ole nyt mitä on ollut (edelleenkin yksi kuva joka kummittelee 2006 kesältä kun mulla oli oikein budhamainen maha).

Eilen oli taas kuukausittainen ryyppäjäispäivä tällä ystävälläni ja alunperin oli tarkotus käydä vasta tänään mutta ajattelin siirtää sitä jotta muru sais olla välillä yksin kämpillä että ei tartte jatkuvasti mun pärstää katella kun hänellä on näitä vapaapäiviä . Tässä on kyllä joka viikonloppu tullut ryypättyä aikalailla että nyt saa jäädä joksikin aikaa ei fysiikka enään oikein kestä.

Joulu onkin kohta käsillä ja ei oikein joulunen fiilis ole kun ei oo ees lunta maassa , mutta kuitenkin vietetään murun kanssa kahdestaan joulu, mikä onkin mukavaa vaihtelua viettää rauhallista joulua kun ennen sitä on tullut oltua veljen perheen luona ja aika väsyttävää se on ollu mutta toisaalta se on ollut ihanaa katsoa niitä pikku lapsia kun ovat innoissaan.

Tapanina sitten mennään käymään vanhemmilla (sukulaiskiertoa), että varmaan tulee syötyä aika paljon sinä päivänä .

Mutta nyt mä ajattelin vähän rentoutua pelaamalla

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.