IRC-Galleria

qbas

qbas

Count of The Great Oceans

Aikaa taas vierähtänyt :DPerjantai 01.02.2008 13:38

Kuukauden olen nyt ollut tässä uudessa työpaikassani ja omasta mielestä on lähtenyt hyvin liikkeelle, tulen toimeen ihmisten kanssa, puhun työntekijöille niitä näitä ja pyrin tekemään työni mahdollisimman hyvin, on toki tullut tilanteita jossa sormi on mennyt suuhun "että mitäs nyt kun en tajua?" mutta onneksi tiimissäni on KeVa:sta ihmisiä joilta voi kysyä neuvoa ja sitten tämä "kaukaistiimi" jolle soitan jos tulee ongelmia. Tykkään näistä ihmisistä jotka tähän tiimiin kuuluu ja myös muutenkin työntekijät eivät ole olleet (ainakaan vielä) kuin perseeseen ammuttuja karhuja , mutta jos sellaisia tuleekin niin se ei johdu minusta vaan siitä tilanteesta. Onhan tämä edelleenkin aika tutustumista kuitenkin ja oppimista. Kyllähän niitä jonkinlaisia mokia on tullut mutta sitä on vaan ihminen joka mokailee välillä . Olen ollut todella iloinen tästä työpaikasta vaikka onkin jännittänyt välillä (mikä taitaapi olla melko normaalia ja varsinkin itsellä kun sitä jännittää pienistäkin asioista vaikkei se näy ulospäin). Eniten tässä duunissa jännittää puhelimella soittamiset (esim. huoltoon yms.) kun miettii osaako sitä sanoa oikein asian ettei vaan dysfasia iske päälle kuten jännittäessä se iskee herkästi, siinä sitten sössötän jotain kun sanat tulee suusta sekasin . Varsinkin kun lontooseen piti soittaa niin voi herran jestas sitä sönköttämistä . No mutta tän kanssa on tullut elettyä jo 25 vuotta joten aika tuttua tuo sönkötys itelle on. Työssä ainakin hyötyliikuntaa tulee tehtyä melkoisesti kun pitää rientää paikasta toiseen

Autokoulukin on lähtenyt ihmeen hyvin liikkeelle ja tänään olikin sitten toinen ajotunti, ensimmäisellä ajotunnilla kun luulin että ollaan vaan suljetulla parkkipaikalla harjoittelemassa niin opettaja sanoi vaan, että "sä kun näytät handlaavan perusjutut niin lähdetään tuosta tuonne liikenteeseen", siinä vaiheessa rupes jännittää melkoisesti kun ei osannut varautua mutta ihmeen hyvin se tuntu menevän (no tottakai mokia tuli tehtyä melkoisesti varsinkin siinä tilassa). Hankalinta on ollut noitten polkimien käyttö varsinkin tuon kytkimen kanssa leikkiminen ja ensimmäisellä ajokerralla niin tuli sellanen "äkkiä pois alta" fiilis ja varsinkin kun moottori sammu . Noh mutta loppujen lopuksi ehjänä selvisin siitä ja saan kyllä olla tyytyväinen itseeni että loppujen lopuksi se ensimmäinen ajokerta meni aika hyvin (for a rookie ). Toisella ajokerralla sitten polkimien käyttö rupes jo paremmin luonnistumaan, vaihteitten käyttö menee jo aika hyvin. Jopa ylämäki lähtö menee jo ihan jees (ekalla kerralla ei meinannu mitenkään onnistua), havannointiin pitäisi vaan enemmän keskittyä, kun se menee aikapaljon että katsotaan eteen, vähän sivuille ja nyt unohtu sitten katsoa sivupeileihin tai takapeiliin. Onneksi kuitenkin opettaja on hyvä ja kokoaika neuvoo ja sanoo mitä pitäisi tehdä (joillakin varmaan voisi mennä hermot häneen kun suu käy kokoaika mutta itselle se on vaan hyväksi että kokoaika sanotaan. Nyt ensimmäistä kertaa vaikka jännitti niin pysty jopa vähäsen nauttimaan ajamisesta . Tiedän kyllä missä itsellä on vielä opittavaa ja tärkeimmäksi itselle luokittelisin polkimien pehmeä käyttö ja ratin käätäminen rauhallisesti eikä liian jyrkästi. Mutta kaiken kaikkiaan tuokin tuntu menevän hyvin ja opettajakin sanoi että hyvin on lähtenyt menemään .

Tällä viikolla oon kyllä ollut väsynyt ja mennyt aikasin nukkumaan, kyllä sen huomaa kun ei ole tottunut aikasin heräämisiin ja pitkiin työpäiviin niin sitä on aika finito kotona mutta uskon että kehokin alkaa tottumaan rytmiin, yöt nukun aika hyvin vaikka rupean heräilemään siinä 6 pintaan aamulla ja sen jälkeen uni on sellaista katkonaista ja tulee aina katottua kelloa että millon pitää nousta. Vatsa on edelleen aamuisin tosi ärsyttävä, nyt tiedän ainakin miksi maha on omituinen silloin; se on täynnä ilmaa joka aamu kun herään aikaisin. Mikään ei maistu ja kestää pitkään ennenkuin pystyy pistämään mitään oikeastaan suuhunsa .

Ollaan tässä katseltu uutta asuntoa murun kanssa, vähän katseltu jos löytyisi joku vähän pienempi kämppä mahdollisesti omalla saunalla ja on pari mielenkiintoista ollut aika hyvässä paikassa, nyt vaan odottelen että saisiko maililla vastausta pääsisikö tsekkaamaan yhtä mielenkiintoista asuntoa, noh saapi nähdä mitä tapahtuu (kaupungin vuokralle olisi paras päästä kun niin paljon halvemmat vuokrat mutta toisaalta sitä on tottunut nyt maksamaan suurta vuokraa )

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.