IRC-Galleria

qbas

qbas

Count of The Great Oceans

The best morning in ages....Torstai 03.08.2006 12:50

Tänään kun heräsin niin ensimmäistä kertaa yli vuoteen tunsin itseni totaalisen onnelliseksi, katsoin vain murua kun hän nukkui ja hymyilin , suukotin hänen päätään noh eihän tajunut mitään kun oli niin sikeässä unessa mutta minua se ei haitannut kun halusin vaan katsoa ja todeta että olen kyllä hyvin HYVIN kiintynyt tähän ihanaan henkilöön .

Eilen tosiaan alko työt ja ihme kyllä oli helppo nousta ylös aamulla vaikka "moottorin" käynnistyminen on todella hidasta, onneksi kuitenkin töissä ei ole mitään kiirettä vaan semmoinen mukavan pehmeä lasku töitten suhteen kun yleensä siinä menee sellaiset pari viikkoa kun tämä "lomakrapula" menee pois . Oli tosi mukava nähdä työkavereita ja heittää sitä typerää läppää jota meillä yleensä tulee täällä, kerroin mitä kesällä on tapahtunut ja sun muuta.

Töitten jälkeen sitten tapasin murun ja hänen ystävänsä kun olivat kaffella, murun ystävätkin ovat todella mukavia joiden kanssa tulen juttuun . Siitä sitten lähettiin kauppaan vähän vaateostoksille ja ihan kivoja vaatteita lähtikin mukaan varsinkin nyt kun se oma vaatetyyli on löytynyt vihdoinkin mitä ennen ei ollut. Kaupoista sitten murun kanssa miun tyköni kun pitihän se uusi TV ja sohva näyttää . Aivan ihanaa oli viettää murun kanssa aikaa.

Tuntuu oudolta kirjoitella kun menee hyvin tällä hetkellä ja on energinen kun on niin pitkään kirjoittanu miten pska fiilis on, exä-sitä-exä-tätä pskaa.

How can this be? I'm actualy feeling happy and that L-U word is popping in mind once in awhile

Ai niin ja meinasi unohtua mainita että piti tuossa varata aika hammaslääkäriin jossa nyt tarkistaa kuinka monta reikkää miulla on ja kyllähän se nyt pitää hoitaa jossain vaiheessa, aika tosin on vasta lokakuussa mut kyllä sen kestää

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.