IRC-Galleria

raudantakoja

raudantakoja

lunta tulvillaan...

Suorat sanatPerjantai 05.12.2008 20:31

1. Listaa asioita 10 eri ihmisille, joita haluat sanoa, mutta et (ehkä) koskaan tule sanomaan.
2. Älä paljasta keitä he ovat.
3. Voitte kommentoida, mutta en saa vastata arvuutteluihinne.

1. Sinua vain on niin kovin helppo rakastaa, vaikka oletkin toisaalta helvetin lapsellinen tyyppi, jolla ei järki paljon päätä pakota. Flirttisi kuitenkin puree ja mitäpä minulla olisi sitä vastaan... Sinua on jo ikävä :) <3

2. Olen halunnut tavata sinut kasvoista kasvoihin jo pitkän aikaa. Voi kumpa se joskus onnistuisi... Olet ollut minulle korvaamaton apu vaikeina aikoina ja olen sinulle suuressa velassa siitä, että olen vielä pystyssä. Harmittaa kun kiire estää meitä pitämästä yhtä tiuhaan yhteyttä kuin vielä vähän aikaa sitten. Kenties kesällä näemme!

3. Haluan tavata sinut vielä ennen joulua! Olet yksi parhaista ystävistäni ja sinun näkemisesi on aina ihana juttu. Ilman sinua lähimaailmassani ei olisi ollenkaan samanlaista särmää<3

4. Sinulle minulla ei ole mitään sanottavaa. Painu vittuun.

5. Olet pelastanut pahasta pinteestä ja mahdollistanut monta kivaa asiaa. Kanssasi on mukava jutella ja onneksi tulemme toimeen keskenämme ihan hyvin :) Jos kommunikaatio välillämme pelaisi yhtään huonommin, niin yhteistyömme voisi olla melko hermojaraastavaa... Muista rentoutua vähän :)

6. Minulla ei ole mitään sinua vastaan, mutta tilanne nyt kuitenkin on mikä on. Ei kuitenkaan muistella pahalla menneitä. Ymmärrän, miten sinua vituttaa, kun joudut taas samaan loukkuun josta meinasit päästä pois. Ei ole sinun vikasi, että sinulla on tempperamenttisi. Pitäkäämme neutraalit välit.

7. Miksi meidän annettiin tuntea niin vähän aikaa? Meillä olisi voinut olla niin kivaa aikaa yhdessä... :( Juuri kun aloimme tulla juttuun niin kaikki meneekin päin vittua. Höh. Huuleni kuitenkin muistavat sinut aina ja tulethan sinä käymään :)

8. Olen kuullut sinusta liian vähän liian pitkän ajan kuluessa. Pelottaa, etten kohta enää tunne sinua. Olit hyvä kaveri, olin ihastunut sinuun ja halusin olla kanssasi paljon. Mutta siitä on jo aikaa. Onneksi et ollut niin kauheasti muuttunut, vaikka välillämme vaisu keskusteluyhteys viime näkemällä olikin.

9. En tunne sinua enää, enkä halua enää ikinä oppia tuntemaan. Minua ei kiinnosta hittoakaan sinun asiasi tai ongelmasi, joten ole kiltti ja jätä minut rauhaan.

10. Hyvää joulua sinulle! Ja toivotaan, että tämä sota päättyy pian ja saamme rauhamme ja rakkautemme. Muista kuitenkin, että sota on ohi silloin kuin itse haluat.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.