IRC-Galleria

riistis

riistis

VALKONEN JÄNIS VETÄÄ PERÄSSÄNSÄ VIIVAA

meripojan terveiset <ulapalta>Keskiviikko 24.12.2008 03:51

hyvää joulua ahdistuneille, syrjäytyneille, alkoholiongelmaisille, masentuneille, teille jotka rakastavat elämää mutta vihaavat omaansa. hyvää joulua kärsiville, niille joita on haavoitettu viattomana tai kohtuuttoman kovaa, niille joiden sydän vuotaa verta eivätkä he käsitä miksi. hyvää joulua itsemurhaa hautoville, elämä on valintaa, muutosta, se on valtava ajan funktio jonka arvo on erotus ja muuttujat mielivaltaisia mutta silti lähtöarvoihin sidottuja. hyvää joulua nihilisteille jotka ymmärtävät totuuden elämän fyysisestä luonteesta. hyvää joulua mielisairaille ja sopeutumiskyvyttömille, jokaisen silmien takana on oma maailmansa.

hyvää joulua sieluttomille ihmiselle jotka ravaavat luunsa perässä kuin kiimaiset rakit, tarjoten omaa peräreikäänsä jokaisen vastaantulevan haisteltavaksi välittämättä siitä haluavatko he sitä vai eivät. maailma on teidän. hyvää joulua psykopaateille ja manipuloijille, omaneduntavoittelijoille ja poliitikoille, hyvää joulua inkvisiition hengelle joka vielä elää vatikaanin valtaistuimella. hyvää joulua demoneille jotka asuvat jokaisen pään sisässä kuiskuttaen mätää tihkuvalla äänellään jokaisen korvaan lupauksia nautinnoista ja mielihyvästä koittaen turmella sielun, te olette totisesti voimakkaita. hyvää joulua niille jotka ovat kuunnelleet demoneitaan ja ovat turmeltuneita, se on maailman vanhin kohtalo. hyvää joulua saatananpalvojille, kirkonpolttajille ja veljiensä murhaajille, viha olkoon teidän voimanne.

hyvää joulua taiteilijoille ja kaikille ketkä saavat rauhan ilmaistessaan omia tuntemuksiaan, se on mielenliikkeen ja elämän lihaksituomista valitsemallanne viestimellä. hyvää joulua opiaattiriippuvaisille ja hedonisteille, bondagefriikeille ja nymfomaaneille, homoseksuaaleille ja heteroille. hyvää joulua kultisteille jotka pukeutuvat kaapuhin, eläimennahkoihin, nauhoihin, talismaaneihin, sarviin, pääkalloihin ja luihin, kaislahameisiin, liaaneihin, mutaan ja hylkeen rasvaan, jätesäkkeihin, siwan kasseihin, lepakkojen siipiin ja kuivattuihin sammakoihin. hyvää joulua kaikille jotka rakastavat friteeratun skorpionin makua ja jotka eivät pelkää ottaa olutta. hyvää joulua chakroille, energialle ajatuksen takana. hyvää joulua shamaaneille jotka uskovat ja menettävät uskon kautta pelkonsa. hyvää joulua pakanoille jotka palvovat sitä mitä ihmisen kuuluu kunnioittaa. hyvää joulua niille jotka uskaltavat laulaa. hyvää joulua semantikoille ja tiedemiehille kuin myös insinööreille, hyvää joulua runoilijoille, jotka omistavat elämänsä sanoille ja semantiikan kuuman teräksen taivuttamiselle merkityksen ilmentymäksi. hyvää joulua ihmisille jotka eivät pelkää rakastaa ja tehdä niinkuin on oikein; hyvää joulua niille jotka tämän vuoksi tuntevat kipua, äkkinäistä tai jatkuvaa.

hyvää joulua kaikelle tähtipölylle joka elää ja vaeltaa tämän taivaan alla etsien itseään.
sielu on tuli joka polttaa.
kipu on valinta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.