IRC-Galleria

riistis

riistis

VALKONEN JÄNIS VETÄÄ PERÄSSÄNSÄ VIIVAA

Blogimerkintä

« Uudempi -

antaa shamaanirummun paukkuaTiistai 10.11.2009 23:42

Mikä hulluus ajaa ihmisen asumaan ikuisessa pimeydessä, pakkasessa, yksinäisyydessä?! Pakkanen on kuin köyhyys, pakkanen on kuin mielisairaus; se eristää. Pakkanen eristää sielut toisistaan, ykseydestä johon kaikki oleva kuuluu, riistämällä mahdollisuuden antaa sielujen laulaa toistensa lomassa kauniita lauluja.
Vaikka aurinko, kaiken elämän luoja tämän planeettamme päällä keväällä sulattaakin sielut jälleen virtaamaan yhteisen tajunnan purossa kuten kasvit keväällä nousevat maan pinnalle jatkamaan elämäänsä ja ammentamaan energiaa auringostamme, elämän kaivosta, niin kuten kasvien tulee ihmisen oppia ammentamaan omista voimavaroistaan, mielen ja tajunnan loputtomista mahdollisuuksista, eikä vain alentua Babylonin assimiloimissuunnitelmaan, joka haluaa tehdä ihmisistä tyhmää karjaa.
Ei pidä kytkeä tajuntaansa suureen verkkoon jota myös monimediaksi kutsutaan ja joka suoltaa roskaa ja mielikuvia alitajuntaan jatkuvalla syötöllä tehden ihmisistä jotain mitä kukaan ei olisi jos jokainen ottaisi aikaa miettiä omat kysymyksensä halki ja tehdä omat valintansa.
Ihmisen mieli on puhdasta potentiaalia. Jokaisen korvien välistä löytyy universumi poikineen, jokaisen vain tulisi opetella valjastamaan nuo suunnattomat voimat omalla tavallaan. Tapoja on monia, osa tavoista on elämyshakuisia, osa taas itsekuriin ja funktionaalisuuteen perustuvia. Tämä tapaluokittelu ei myöskään ole ehdoton tai tavat tällä akselilla toisiaan poissulkevia.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.