IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Eilen alkoi taas työttömyys minunh osalta. Heti aamusta minun piti luonnollisesti mennä työvoimatoimistoon kirjauduttamassa itseni taas työttömäksi ja sieltä tieto meni automaattisesti Kelalle tietoon. Sain sieltä klolme erilaista työpaikkaa. En halua yhteenkään niistä. En vielä tänäänkään ole niihin hakenut, mutta aion huomenna sen tehdä.
Kävin myös Alkosta ostamaan kuohuviiniä ja Tasavalta Viinaa (sen hinta on nyt kaksi senttiä enemmän). Lisäksi ostin Anttilasta Rocky IV:n, sain sen mielestäni todella edulliseen hintaan. Menin kotiin ja juomaan katsoen samalla nyrkkeilyelokuvan ja myös Salattuja Elämiä peräti kuusi jaksoa. Maanantain jaksot olivat töiden takia jääneet väliin. Myöhemmin sitten join kuohuviinin ja katsoin Rentun ruusun, se kertoi Irwin Goodmanin elämästä. Elokuvan jälkeen katsoin Tasavalta Viinaani ja se uhkasi loppua kesken. Minun oli pakko läähteä Siwaan ostamaan kaljoja iso läjä. Erilaisten yhteensattumien jälkeen päädyin juomaan kaljoja teiniporukkaan. Olin ehkä jopa ainoa täysi-ikäinen porukasta. Kotiin sitten sopivasti Frendit katsomaan. En muista jaksosta kuin pieniä pätkiä ja kaikki sen jälkeen on hämärän peitossa.

Tänään sitten heräsin jo yhdeksältä ihan virkeänä ja nousin ylös hieman ennen kymmeneltä. Kaljoja oli vielä jaakaapissa joten aloin juomaan niitä siinä yhdentoista maissa. Lähdin myös Alkoon ostamaan Tapio Viinaa jota juon nyt tällä hetkellä. Ei kai oikein muuta mieleen tule.

Hyvää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.