IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Pakko vaan laittaa päiväkirjaaSunnuntai 15.04.2012 02:13

Koska kirjoitin eilen ihan täysipitkän päiväkirjan Wordiin, niin jostain syystä en laittanut sitä galleriaan, vaikka tallennusaika oli 23:20. No olen nyt niin vittuuntuneessa olotilassa, että pistän tähän nyt eilisen kirjoituksen tähän. Tästä siis tulee siis suhteellisen pitkä päiväkirja. No näin kirjoitin eilen. Niin ja laitan siihen lainausmerkit näin jälkeen notta se erottuisi helpommin.

”Tänään väsysneenä töihin, mutten niinkään vittuneenä kuin useina päivinä. Koko päivinä olin jännittyneessä olotilassa saako pomoni puhelun työkaveriltani, joka on sairaslomalla ja jonka käsissä on minun kokon urani. Jännitys pitkittyi niin pitkälle että vedin taskuissani olevia rauhoittavia ihan pokkana kesken työpäivän ollakseni hieman rahoittuneempi. Työtoverini on sairaslomalla sunnusntaihin saakka, joten viimeistään viikonloppuna vastauksen pitäisi tulla.. Useasti pomo on hänelle soittanut, muttei koskaan vastannut puhelimeen. Olen siis snyt tilanteessa, että en edes tiedäd olenko siellä enää töissä vai en. Minulle sanottiina, että niin kauan kuin häan on sairaslomalla minä olen sielleä töissä. Vastaus saattaa atulla viikonlopun aikana, mutta minä todennäköisesti olen siellä vielä ties mitene kauan. Minun työkaverini sanoi minullwe, että minua tarvittaisiin vuoden loppuun asti. Vuoden loppuun asti? Tappakaa mielummin. Joka tapauksedssa en tiedä olenko enää töissä vai en. Maanantaina mianä joka tapauksessa joudun palauttamaan kelleokorttini ja avaimeni, mutta jos en ole siellä enää töissäs niin se saattaisi tapahtua vartijasaattuen kera, sillä kun ei olla töissäs, niin kohdellaan kun tavallista kansalaista. Ikään kuin minä oliosin viikonlopun aika tullut terroristiksi, mutta säännöt on aina säännöt. Kuitenkaan minulla ei ole aavistustakaan onko minulla tällät hetkellä töitä vai ei. Kun poistuin, niin lähdin Alkoon ostamaan viinaa ja Kimiä. Kim on valkovenäläistä juomaa, joata pidän paljon, vaikka se ehkä nimen perusteella onkin enemmän naisten juomaa. Ostin S-Marketista myös hunajaa rommiin. Hunaja tekee minut aina kiimaiseksi muuten. Tuleeko sinulle kiima hunajasta vai onko se vain minä? Kotiin tultuano aloin ryyppäämään kunnolla viskiä ja rommia. Vaikka rommissani onkin ollut hunajaa, niin ei paneta tällä hetkellä. No joka tapauksessa ryypätty on ja silleen. Ei kait sen sellaista.

Hyvää illanjatkoa!”

Tuon siis eilen kirjoitin ja tänään aamulla sain pomolta viestin, että olen siis edelleen töissä, mutta ei tiedetä kuinka kauan. Se on hyvä, että viesti tuli nyt eikä illalla kun olen todennäköisesti suhteellisen out tästä maailmasta. Heräsin klo 11:20 suunnilleen ja heti noustessani ylös aloin juomaan Kimiä, eli valkovenäläistä. Nyt klo on 11:56 ja jatkuu myöhemmin.

Nyt jatkuu ja mesessä minua on yllytetty taas Amore Mion arvokisoihin taisteluun U Nikusen kanssa. Kyseisessä Amore Mion mestaruuskilpailuissa olen kolme kertaa ollut se kaikkein paras suomalainen ja joka ikinen kerta noista kolmesta kakkosena on ollut U Nikunen. Minut yllytettiin taas syksyn kisoihin ja voittamaan se neljäs. Olen ollutg poissa kaksi vuotta kokonaan koko pelistä ja koko ajan U Nikunen on hallinnut suomalaisista ylivoimaisesti koko peliä. Jos nyt yhtäkkiä menisin ja yrittäisin sitä neljättä, niin tämän hetken mestari U Nikunen olisi kovempi pala kuin koskaan ennen. Erinomaisestihän se sujuu, mutta ei niin hyvin kuin ennen. Jos menen nyt, niin helpostihan ne muut suomalaiset menee, mutta entä U Nikunen? Sen minkä itse tein hänelle kolmena eri vuonna, niin hän tuossa kunnossa ja minä tässä kunnossa. U Nikunen nöyryyttäisi minut kunnolla. Tällä hetkellä minusta ei todellakaan ole vastusta U Nikuselle. Pakko myöntää. Klo on nyt 16:05 ja myöhemmin jatkuu.

Wsammuin tuossa välissä xjoksxikin ajaksi jja siis koska minullla ei ole aavistuskanaah mitä tuosssaa cvälixxä tapahtui, niin ei majkairt viinaa kunnmmenpaa. No se susuiitä.

Hyvää illnj<aanja5koa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.