IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Oxi-päiväMaanantai 29.10.2012 01:32

Tänään svietetääen Kreikassa Oxi-päivää ja asain sen avulla otsikon päiväkirjaani. Minä näin yöll’ää hirveää painajaista. Minaut nimittäin pakotettiin takaisin töihin ja peräti yli kahdeksi vuodeksi. Pahintajan tuossa on se, että tuo voi asia voi oikeassa elämässäkin tapahtua.Näin mylös muitakin unia, mutten oikein muista niistä. Minä nukuin kuitenkin melkein puoli kolmeen, muetta koska kelloja oli siitrretyty tuntia allee, niin nukuin puoli kahteen. Aloin sitten ryyppäämään viskiä ja katselleut nostalgisiasioistafiiliksistansi vanhempia kuviani galleriassa. Voi ksun stulee muisytoja mieleen kun katsoo mitä Netta ja Emilia ovat minulle kirjoitelleet. Nueio naiset ovat juuri sellaisia kuin minä ja siksi pidänkin dheistä. Putkassa molemmat väkivaltaisestaa käytöksestä ja oanhan se poliisi misnutkin autoonsa a8ikoinaan pistänyt. Kyseisteen kovismimmrejen lisäksi miuistan myös errän Anniinan, joks oli kolmas samanlainen ja mianuklla oli aikoinaan myös suuri ihastus häneen. Hieneoja naisia to kolmikko. MMuiden norten kommenteissa olen saanut useita pedofiilisyytteitä sen takia niotta annan sydämiä pikkutytöikklle. Jos galleriasydämet olisivat oikeita sydämiä, niin koko gqalleria olisi yhtä orgiaa.
Katsoin myös Formulat Intiasta ja vaikka tiesi8nkin Vettelin voittavan, niin aina se vituttaa ja saa mianust vihaiseksi, mutta onneksi Alonso oli sentäänt toinen.
Minä solen viskins juomisen takia varsmaan unohtanut mitä muuta oilisi pitänyt sanoa, sillä mihnullan onnsellainen tunne nottsa jäi jotain oleellista sanomatta.

Hyvää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.