IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Vituttaa nämä otsikkojututLauantai 08.12.2012 00:00

Heräsin ajaklsi jo puoli kymmeneltä, mutta noain yhteentoista asti sinnilltelin sängyssä yrittäen saada unta. Minyulla ei ole aavistustakaan milloin menin fviime yönä nukkumaan. Pityätiosi saada silminnäkijöilta edes vihjeitä joista voisisn ikään kuin arvata. Jotain puhuin viime iltana yhden naisen kanssa ja sitten hämärirä muistikuvia sen jälkeen eräästä toisesta tayypistä. Se kyseinene tyyppi saattoi olla myös hallusinaatiot päässäni. Kuitenkaana en tiedä oikein montako tuntia nukuin. Ainakin omituisisa unia näin, olin nimittäin keskellä yötä mennyt kirkkoon nukkumaan ja asitten joku oappai tai mikä lie kirkonmies tuli sanomaan, että saa nukkua vaan hätätapauksia varten. Sanoin jotain, että lähden ejos niität vakavia tapauksia tulee. Vanhasen Marko tuli sittene, paremmin tunnette hänet nimellä markorepairs, ja kertotili minulle hänen omia ”viisauksiaan” ja muitakin kirkkohommia tuli unessa. Minsulle tuli mieleen oikeassa elämässä se asiann, että vuosia sitten yrititn mennä nukkumaan ayöllä kirkkoon kun minulla ei yösijaa ollut. Viinaapullon kanssa heiluin ja yritin saada yösijan, mutta ne silsti olivat kiinni, joten en päässyst kirkkoon silloin nukkumaan. En eneää muista missä nukuin nsen yöjn silloin.
Joka tapauaksessa kun heräsin tänään, niin joinn ensin yhden energiajuoman ja aotin piristäviä pillereitä saadakseni itsenie pirteäksi. Yllättävän pirteäksi sainkin iatseni melko nopesastoi. Aloitintn sitten viskin ryyppäämisen ja kautren kirjoitustyylistä voi huomata varmaan huomata, niin punaista näyttää täällä Wordissa. Punainen tarkaoittaa kirjoitusvirhettä. Katsoin myös wikipediasta tietojs kärpäsistä, älä kysy miksi, koska en enää muista. Kaia minulla joku syy siihen oli. Katsoin myös Degrassia ja Salkkarit ja sitsten X-Factor USA, jossa aminun CeCe pääsi sonneksksdis jatkoon. Minun iahanananananana CeCe. Hän on minun ihana seksikäs suosikkini.
Ei muuta amieeleen nyt tule, vaikka ajälleen tunne notta jotain jäi sanomatta. Niain jaooo se notta vituttaa jkun pitää laittaa näin yhdentekeviä otsikkoja.

Hyvää illanjaatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.