IRC-Galleria

sadesusi

sadesusi

en käy täällä juuri koskaan.

VälilöpinöitäMaanantai 06.10.2008 16:40

Pakko tunnelmoida tänne edes hieman. Ensimmäinen hassu asia, rintojen muuttumisen lisäksi, joka alkaa näyttää vauvan tulemista, on navan muodon muuttuminen. Masu alkaa selvästi kasvamaan, koska navan yläreuna alkaa pingottumaan hassusti. Se tuntuukin erilaiselta. Huomasin se kunnolla tässä viikonloppuna ja naureskelin sille. Sitten tajusin, että jossain vaiheessa se sanoo "*pop*" ja ponnahtaa ulos koko napa. Uaaah...

Aamupahoinvoinnista en joutunut onneksi kärsimään, jotkut ruuat kylläkin aiheuttavat niin järkyttäviä öklötyksiä, että saa vain pohtia pystynkö syömään niitä enää koskaan (purkkiananas paljaaltaan, leivän välissä oleva suolakurkku, tähänastisesti pahimmat). Samoiten aamulla syöminen on vielä hieman väkinäistä. Ja välillä tulee aivan mieletön makeanhimo, joka saattaa lähteä melkein samantien pois. Karkkia ym olen yrittänyt vähentää lapsen ja oman terveydenkin takia.

Mitään erikoisia mielihaluja ei ole ilmaantunut vielä. Harmi sinänsä, ne voisi olla hassuja kokea.

Stressin ja lapsen isän takia minun on ollut vaikea olla tosissaan innoissaan tai onnellinen tästä asiasta. Ehkä senkin aika tulee vielä. Tämä kyllä kantaa minua eteenpäin, ja rakastan lasta jo nyt. Muut asiat on vain surtava ensin. (Toivon tosissani, etten tapa pikkuista stressiin...)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.