IRC-Galleria

savukvartsi

savukvartsi

"I have no strength with which to speak when you sit me down and see I'm weak." ~Brave <3

I realised...Keskiviikko 28.09.2011 19:02



Biisi sopii hyvin fiilikseen. Huomasin nimittäin tänään aika jännittävän jutun:
Olen aina pitänyt itseäni fiksuna ja ajatellut että olen hyvä koulussa. Pienempänä pidin sitä syynä kiusaamiselle (koska kaikkia lahjakkaita kiusataan, obviously) ja koko peruskoulun ajan sain tosi hyviä arvosanoja kaikesta. Lukiossa vähän putosin, mutta lähes kaikki pysyi edelleen kasin paremmalla puolella.
Tänään kävin kysymässä alustavia yo-tuloksia ja järkytyin: englanti jää melko varmasti M:ään ja historia lähtee B:nä, saattaa jopa pudotakin.
Aluksi olin shokissa, en minä voi saada noin naurettavia arvosanoja, varsinkaan historiasta. Ei ole mahdollista. Sitten olin tosi katkera ja vihainen, halusin uusia molemmat. Nyt olen miettinyt asiaa hieman lisää.
En ehkä oikeastaan koskaan olekaan ollut tosi hyvä. Oikeastaan nyt olen melko varma että kaikki saamani hyvät numerot johtuivat käytöksestä, eivät siitä että olisin oikeasti ollut jotenkin erityisen taitava. Tein parhaani ja se riitti kahdeksaantoista pisteeseen. On aika jännittävää huomata olevansa sittenkin keskiverto tai vähän sitä huonompi, kun on tottunut pitämään itseään lahjakkaana. Tarkemmin ajateltuna taidan olla keskiverto lähes kaikessa muussakin, kummalliset proppiviritelmät poislukien.

Harkitsin joskus taidehistorian tai historian opiskelua jossain lukion jälkeen, mutta se vähän jäi kun tajusin että tykkään enemmän tehdä juttuja käytännössä ja itse. Nyt se kuitenkin putosi varmasti ja lopullisesti pois, sillä en usko että meikäläisellä riittäisi pelimerkit yliopistoon tai muuhunkaan "sivistyneempään" opiskeluun. Salpaukseen tarpeistonvalmistusartesaaniksi käy tieni siis.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.