IRC-Galleria

tigrux

tigrux

KeTo KoNjOo KäPäSä

Hyppyritornit näkyy juuu...Keskiviikko 06.09.2006 14:53

Raipatirai täältä päijät-hämeestä vaan!

Tänään on tän viikon vika koulupäivä ja mukavaa on. Mennään muuten tänään Lahti tutuksi baarikierokselle vähänkö hienoa!Meitä on menossa ainakin nissat ja sit ehkä mahdollisesti muutama saikkukin tulee mukaan???

Mun pitäis tänään siivota ennen kun lähen radalle koska huomenna on varmaan darra ja sit vielä olis lähtö till Karis, mut se ei tarkoita sitä että olisin lähdössä karjaalla minnekään ulos koska ei oikein huvita ja silleen. Niin no tietnkin riippuu vähän kysyjästäkin?!heh-he...

Mitäs muuta...hmmm...Oikeastaan ette arvaakaan kuinka kivalta tuntuu opiskelu ja olla silleen suht vastuuttomasti kun ei tarvii kenestäkään ihmisestä pittä huolta...muutakun ittestään tietenkin!Niin ja kun en sitä Tikruttia ota tänne nyt näillä näkymillä, koska on vähän silleen kaikkea kuten esim. meen ens viikolla leirille, siis koulusta mennään nissojen kanssa harrastamaan tustumista ja leirielämää!Olisin muuten sit kuitenkin saanut ottaa sen Tikrun mukaan ilman mitään riitaa, mut fiksusti ajateltuna en viittii kun se varmaan sekois siinä yksiössä päivisin?!

Pakko myöntää että kaipailen kyllä pyllylinnan rinsessaa ja muita jotka asustelee ympäsi maailmaa!Pitäis kyl kohta päästä pilettää taas porukalla, no mut kyllähän me aina ehditään=)!

Ja arvatkaa töihin ei ole ikävä!!!Haa en ole enään työnarkomaan!!!!Vaan opiskelun orja!!!


Muistakaa rakastaa toisianne ja lähimäisiänne jne....Törmäillään sit kun tavataan ja jos ei törmäillä niin kattellaan!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.